Közeledik a tavasz és itthon is felébrednek a tévécsatornák a téli álmukból, így sok-sok premier vár ránk idén márciusban is. Az RTL csatornákon már a következő hetekben is sok újdonságot kapunk. Először a Graceland – Ügynökjátszmát mutatják be itthon, az RTLII-n. A premier március 1-jén, 22 órakor lesz. A sorozat csupán 3 évadot élt meg és a tengerentúlon pont tavaly kaszálták el. Főszerepben például találkozhatunk Daniel Sunjatával, akit több filmes szerepén kívül a Ments megből ismerhetnek a hazai nézők, illetve Vanessa Ferlitoval, aki a CSI: New York első két évadában alakított egy fontos karaktert.

A következő premier, a március 4-én, 20:30-kor érkező Jogászok ásza című jogi szitkom. A széria, ami az RTL+ műsorán lesz látható, az idei szezonban indult Amerikában és elég sikeresnek tűnik eddig, de arról, hogy lesz-e folytatása még túl korai lenne beszélni.

Három további újdonság vár még ránk márciusban. A vadonatúj Rejtjelek (Blindspot) március 24-én, 21:10-től érkezik a Coolra. A 22 részes sorozat egy súlyos amnéziában szenvedő nőről szól, akinek testét tetőtől talpig tetoválások borítják. A Time Square-n, egy sporttáskában találnak rá, amelyen csak egy felirat olvasható: „Hívják az FBI-t!”. Ezen kívül, a Műsorvízió megtudta, hogy március 17-én, csütörtökön folytatja a Cool a Foglalkozásuk: Amerikait a 3. etapjával, míg március 24-én érkezik Zooey Deschanel sorozatának, az Új csajnak a 2. évada, az RTLII-re.

hirdetés
hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre