Már csak napok kérdése és megérkezik az ősz. Az RTL Klub őszi újdonságairól itt írtunk, míg a TV2 új műsorrendjét itt mutattuk be. Most pedig megnéztük, hogy a harmadik általános országos csatorna, a Duna mivel készül a következő hetekre.

Augusztus 25-én 20:25-től jön A Bagi Nacsa Show új szezonja, a rákövetkező napon, pénteken ugyanebben az idősávban indul az Agatha Raisin angol széria. A produkció M. C. Beaton sikeres, több mint 20 kötetes könyvsorozatából készült az angol Sky1 számára. Arról szól, hogy Agatha PR-osként dolgozott, ám erre ráunva egy csendes kis faluba költözik, ahol rövid időn belül egy gyilkosság kellős közepébe csöppen. Először, 2014 decemberében csupán egy 2 órás film készült az Agatha Raisin és a spenótos halálpite könyvből, idén nyáron azonban még 8 könyvet dolgoztak fel 45 perc hosszú sorozatrészek formájában, melyekből összeállítottak egy teljes évadot. Arról, hogy lesz-e folytatás még nincs hír.
27-én, szombaton 17:00-tól érkezik a Gasztroangyal új évada, majd másnap, vasárnap este 19:30-tól indul a Duna saját gyártású game show-jának, a Magyarország, szeretlek! vadonatúj etapja. A szappanoperák rajongóinak jó hír, hogy augusztus utolsó hetében rögtön két széria is érkezik a csatornára. Először az Elfeledett szerelem indul augusztus 30-án, kedden, amit a nézők minden hétköznap 15:15-től láthatnak majd. Még aznap este fél 10-kor érkezik a Velvet Divatház, melynek egy-egy része hosszabb a megszokottnál, ugyanis 70 perc körüliek. A szériából eddig 3 évad ment le Spanyolországban, de már be is rendelték egy utolsó, 4. szezonra.

hirdetés

A Műsorvízió információi szerint szeptember 4-étől pedig a Tommy és Tuppence forró nyomon produkció jön, mely szintén egy angol széria, ami Agatha Christie két Tommy és Tuppence művét dolgozza fel. Az etap 6 részes lesz és nem készült belőle további évad. Valamint érkezik majd a Kártyavár (House of Cards), de még nem tudni, hogy pontosan mikor. Ezen kívül, Desmond Wallace blogján olvasható, hogy szeptember 5-től, hétfőtől, délutánonként a Maradj talpon! felvezető műsoraként fut majd a Don Matteo legfrisebb, 10. évada. A Csak színház és más semmi 2. etapja pedig még idén ősz végére vagy tél elejére várható.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban