.

Új sorozatok és friss évadok érkeznek májusban a magyar HBO GO-ra

Írta: RaulReal | 2019. május 03. 12:45
A magyar HBO GO kínálata mostanra óriási lett, több mint 6300 órányi tartalom várja a nézőket, ezek közül 266 felnőtteknek sorozat, 807 mozifilm és 294 dokumentumfilm és koncertfilm is színesíti az online streaming szolgáltatást. Májusban több új sorozat és eddig nem látott évad érkezik, ezek között ott van a világszerte népszerű The Walking Dead és további népszerű produkciók.
A történelmi szériák rajongóinak jó hír, hogy május 6-án debütál az HBO GO-n A spanyol hercegnő című történelmi dráma, melynek főszereplője Charlotte Hope (Trónok harca). A 8 részes első évad heti rendszerességgel jön majd. A történet középpontjában Aragóniai Katalin áll, akit három éves korától arra nevelték, hogy az angol trón várományosa. A bonyodalmak házassága idején kezdődnek, miután féje, Artúr tragikus hirtelenséggel meghal. A trón sorsa innentől a hercegnőn és leleményességén múlik! Az egyik legfontosabb májusi premier, amely a magyar nézőket is biztosan érdekelni fogja, a Csernobil című új minisorozat lesz. Az 5 részes produkcióban olyan sztárok tűnnek fel, mint Jared Harris (Terror, Mad Men) és Stellan Skarsgård (Thor, Good Will Hunting). A Csernobil az 1986-os nukleáris katasztrófa történetét dolgozza fel, az emberiség egyik legnagyobb tragédiáját, amelyet emberek idéztek elő. A miniszéria a robbanást és annak következményeit is részletesen elemzi majd. A Csernobil május 7-én, este 21:00-kor debütál a magyar HBO-n és aznap felkerül az HBO GO kínálatába is. A részek heti rendszerességgel fognak érkezni.
Május 9-én jön a legnépszerűbb zombis sorozat, a The Walking Dead 7. évada, majd egy héttel később, május 16-án a 8. szezon is elérhetővé válik az HBO GO-n. A nézőknek jó hír, hogy a Trónok harca mellett ilyen, prémium kábeles tartalom is elérhetővé vált az HBO GO-n, néhány kattintás után bárki felzárkózhat majd Robert Kirkman világával. Sean Bean is nagy visszatérő lesz az HBO GO-n, május 15-én érkezik a Trónok harca egykori sztárjának új sorozata, a 8 részes Kijárási tilalom (Curfew). A produkció a Sky One-on debütált 2019 februárjában és a nem túl távoli jövőbe kalauzol, ahol illegális autóversenyzés jelenti az egyetlen kiutat a szigorból és a zombik által uralt utcákról. A sorozat vegyes értékeléseket kapott, témája miatt leginkább az akció szériák rajongóinak ajánlott. Május 13-án jön még egy családi sorozat, a Durellék 4. évada az HBO GO-ra, illetve május 18-án megérkezik A 22-es csapdája című 6 részes miniszéria is. Ezen kívül május 22-én bemutatkozik az HBO GO-n az Évek alatt című újdonság, mely egy manchesteri család történetét dolgozza fel. A misztikus produkciók rajongóinak pedig jó hír, hogy érkezik a Wayward Pines első két évada május 23-án. Az HBO GO-ra való regisztráció néhány perc alatt megoldható, a szolgáltatás első hónapja pedig ingyenes. (Fotók: HBO)


További hírek

Megérkezett a TV2 új magyar sorozatának első beharangozó videója

Vasárnap új évaddal tér vissza az RTL Klub egyik főzős műsora

Jövő héten szünetre küldi az egyik legismertebb sorozatát az RTL Klub

Újabb műsorváltozás: az RTL fegyverével támad szombaton a TV2Hozzászólások