Október 16-án folytatódik a 3. évaddal folytatódik a magyar AMC-n vetített Fargo 3. évada, melynek készítője a Légióért is felelős Noah Hawley. A produkció Amerikában az FX csatornán fut, az első két évadot pedig 160 különféle díjra jelölték, ezekből 42-t haza is vitt a széria gárdája. A Fargo a Coen testvérek 1996-os filmjének lazán vett adaptációja, amit úgy kell érteni, hogy a helyszín és a stílus hasonlít csak, a történések és a karakterek viszont jórészt egyediek az eredeti műhöz képest.

A Fargo 3. évadában 2010-ben járunk, a hófedte Minnesotában, a főszerepeket pedig Ewan McGregor játssza. A Star Warsból is ismert színész egy ikerpárt alakít, akik közül a szegényebbik fiú meglopja a gazdagat, így egész komoly, vérengzős viszály alakul ki kettejük között. Fontos szerepet játszik még az új szezonban Mary Elizabeth Winstead, aki egy pénzéhes barátnő szerepében tűnik fel, illetve a Harry Potter és a Wonder Woman színésze, David Thewlis is brillírozik gonoszként.

Amerikában a 10 epizódos évad 2017 áprilisa és júniusa között került képernyőre, itthon pedig október 16-tól lesz látható a Fargo folytatása, minden hétfőn, 23:45-kor, a magyar AMC műsorán. A csatorna készített egy kedvcsináló videót a 3. etaphoz, a magyar feliratos képsorokon a főszereplők és a készítő is nyilatkozik arról, mit várhatnak a rajongók a folytatástól.

hirdetés

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban