Mégsem szűnik meg a FEM3, hanem teljesen megújulva, életmód csatornaként megy tovább. A tévéadóra érkezik egy új női talkshow, melynek Várkonyi Andrea lesz a házigazdája, valamint négy új műsorvezető is debütál.

Szeptember 5-én indul a TV2 Csoport új sorozatcsatornája, a Prime. Eredetileg úgy volt, hogy a csatorna a FEM3 helyére érkezik, mely kábelcsatorna szeptember 4-ével megszűnik. A TV2 Csoport azonban változtatott a tervein és a Joy néven bejelentett csatornát inkább FEM3-két indítja el. Így a 2010 óta létező kábelcsatorna mégsem szűnik meg, hanem teljesen megújulva, új programhelyen és várhatóan egyelőre jóval kisebb lefedettséggel fut tovább.

A változás után a hétköznap délelőttönként jelentkező életmód magazin, a FEM3 Café sem szűnik meg. Czippán Anett és Berki Krisztián mellett négy új képernyős lesz látható: Mádai Vivien és Kinter Oszkár tapasztalt műsorvezetőként csatlakoznak a csapathoz, míg Polyák Lilla színésznő-énekesnő és Stohl Luca – Stohl András lánya – táncművész először mutatkoznak be a FEM3-on ebben az új szerepkörben.

hirdetés

A Tények korábbi műsorvezetője is a FEM3-on tér vissza. A Micsoda nők! Várkonyi Andreával című nőknek szóló talkshow műsorvezetőjeként hétről-hétre különböző karakterű hölgyekkel vitatja meg azokat a témákat, amelyek a leginkább beszédtémát szolgáltattak a médiában, a közösségi oldalakon, vagy éppen a szépségszalonokban.

Joshi Bharat szintén marad a TV2 Csoport kábelcsatornáján. Joshi, a legjobb barát című vadonatúj beszélgetős műsorában többek között Galambos Lajos, Vitray Tamás és Bodrogi Gyula is vendég lesz.

A saját gyártás mellett számos vásárolt tartalom várja a nézőket az életmód, divat, egészség, DIY világából, íme néhány cím ízelítőül: Álmaim első otthona (My first home), Mániákus utazó (Travel Bug), Menyasszörnyek (Bridezillas), Segítség, gyerekeim vannak! (Nanny 911). Álomesküvők (My Fair Wedding with David Tutera), Antonio megjavítja! (Fix it & Finish it), David Tutera: A sztárszervező (David Tutera: CELEBrations).

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát