A TV2 Csoport jól ismert csatornája, a Humor+ komoly változásokon megy keresztül, május 18-tól TV2 Comedy néven, új logóval és friss tartalommal várja a nézőket.

Továbbra is műsoron lesznek olyan közismert sorozatok, mint a Csengetett, Mylord?, az Egy rém rendes család, az Amerikai fater, vagy éppen a BoJack Horseman, de számos újdonságra is lehet számítani. Május 18-án 13:40-kor dupla résszel érkezik meg a TV2 Comedyre Az én kis családom, mely minden hétköznap képernyőre kerül. Országos tévépremierként debütál a nyáron a Moone Boy című újdonság is, melynek középpontjában egy kisfiú és képzeletbeli barátja áll. Az Emmy-díjas produkció mindhárom szezonját leadja majd a humorcsatorna.

A TV2 Comedyn a nyár folyamán mutatják be a Zsenik közt (Outmatched) című 2020-as vígjátékot, melynek főszereplői között van az Amerikai pite filmek sztárja, Jason Biggs. A 10 részes produkcióban két átlagos szülő próbálja tartani a lépést zseni gyerekeikkel, a hétköznapok során azonban sok összetűzés alakul ki a nem hétköznapi család tagjai között. A közkedvelt sorozatok közül képernyőre kerül a TV2 Csoport humorcsatornáján az Így jártam anyátokkal, amelyet sokan a mai napig a legnagyobb kedvenceik közé sorolnak. A TV2 Comedy új logója ilyen lett:

hirdetés

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része