A TV2 Csoport friss bejelentése alapján az eddig Kiwi TV néven ismert gyerekcsatorna megújul, augusztus 17-től TV2 Kids néven várja a legkisebb korosztályt. A vérfrissítésen áteső csatorna olyan mesesorozatokat hoz majd el a képernyőkre, amelyek hazánkban még nem voltak láthatóak. Részletek a TV2 Csoport közleményében:

A megújult csatorna olyan Magyarországon eddig nem látott meséket hoz el a gyerekeknek, mint a Remy & Boo. A kalandvágyó hatéves kislányra és legjobb barátjára, egy rózsaszín zselétestű robotra egy tengerparti kisvárosban várnak nagy kalandok augusztus 17-től hétköznaponként 19.30-kor. A Pound Puppies: Kutyakölyköt minden kiskölyöknek III. évada szeptember 19-én 18 órakor kezdődik a TV2 Kids csatornán. Néhány félelmet nem ismerő kutya elhatározza, hogy minden kiskutyának szereznek szerető családot. Sok kisgyerek kedvence, a Grizzy és a lemmingek II. évada hétköznap 16 órától lesz látható, az Agyafúrt sztorik II. hétköznap 19 órától folytatódik.

A TV2 Kids-en először lesz látható a Wissper hétköznaponként 18.30-kor, és a már ismert kedvencek új évadokkal jelentkeznek. Úgy, mint a Littlest Pet Shop II., Littlest Pet Shop III., Én kicsi pónim: Varázslatos barátság III., Én kicsi pónim: Varázslatos barátság IV. Nem hiányozhat természetesen az új csatornáról Hókuszpók, folytatódik a Hupikék törpikék, az örök klasszikus Magyar népmesék, a Garfield és Nils Holgersson utazásai a vadludakkal.

hirdetés

Augusztus 15-től minden napra tartogat izgalmas történeteket a mesecsatorna. Szombaton este jön az Angry Birds – a film, vasárnap az Alsógatyás Kapitány: Az első nagyon nagy film. Hétfőn Megaagy, keddtől Nagyon vadon 1,2,3, majd a Bolondos vadászidény. Augusztus 22-én 20 órakor Így neveld a sárkányodat, másnap My Little Pony: A film, amely egy országos tévépremier lesz. De láthatják a gyerekek majd a Spongyabob: Ki a vízből!-t, a Postás Pat – A mozifilm című mesét, Snoopy és Charlie Brown – A Peanuts Film című történetet, a Blinky Bill-t, lesz Vigyázz, kész, szörf! 2., Undipofik és vetítik Az elrabolt hercegnőt is.

hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél