Az RTL Klub nagyon erősen kezdi idén az őszt. A hétfőn elinduló Nyerő Páros után már szombaton visszatért A mi kis falunk is a 3. évadával. Vasárnap este pedig egy teljesen új, nagyszabású műsor kezdődik a csatornán. Ma este 18:55-kor indul a Szenzációs Négyes, mely a Generációk csatája alcímet kapta. Több éve nem indult új hétvégi nagy showműsor az RTL Klubon, de nem csak ezért különleges a Szenzációs Négyes indulása, hanem mert a produkciót itthon az RTL Magyarország és az UFA fejlesztette.

A műsor – mint az alcímből is sejthető – a generációk csatáját mutatja be és négy korosztály küzd meg egymással a végső győzelemért. A 20 felettieket Szabó Zsófi, Michl Juli (Oltári csajok), Oláh Gergő és Szalay Bence alkotják. A 30-asokat Tóth Gabi, Nagy Alexandra (Barátok közt), Szabó Simon (Tóth János), valamint ÉNB Lali négyeséből áll. A 40 év feletti korosztály Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve és Kökény Attilából áll. Végül pedig az 50 pluszosok tagjai Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András, valamint Magyar Attila.

A Szenzációs Négyes mostantól minden vasárnap este jelentkezik majd az RTL Klubon. Az első adás nagyjából két óra hosszan lesz képernyőn, míg a második résztől közel három át szórakoztatják majd a nézőket. A csoportos produkciók után, minden generációból, egy szereplő, egyéni produkcióval is készül, hogy csapatának további pontokat szerezzen. A műsor végén kiderül, melyik csapat nyeri a generációk csatáját és közülük a legjobb egyéni előadó címét is megkapja valaki.

hirdetés

A műsor csapatainak produkcióit háromfős zsűri értékeli majd. Az ítészek között Ráskó Eszter, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee foglal helyett, rajtuk kívül pedig a nézők is véleményezik az egyes produkciókat. A műsorvezető Istenes Bence lesz, aki a tavaly októberben végét ért Survivor óta csupán a tavalyi X-Faktor döntőjét vezette a csatornán.

Milyen lesz a legújabb magyar showműsor és kik nyerik a generációk csatáját? Kiderül mától vasárnaponként 18:55-től az RTL Klubon!

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát