Majdnem kereken 20 évvel ezelőtt, 2000 februárjában indult hazánkban a Legyen Ön is milliomos! Vágó István vezetésével. A vetélkedő nagy siker lett, és nyolc év alatt több mint 1000 adás készült belőle a legendás kvízmesterrel. 2009-től Fábry Sándor vette át a házigazda szerepét, majd pár év kihagyás után 2012-ben Friderikusz Sándorral tért vissza a produkció, mely 2013 tavaszáig volt látható. Öt év szünet után új csatornán, új műsorvezetővel folytatódik az elmúlt 20 év legsikeresebb hazai vetélkedője.

Szeptember végén jelentette be a TV2, hogy náluk tér vissza a legendás kvízműsor. Az új adások érkezése mellett leleplezték azt is, hogy a Legyen Ön is milliomos! új házigazdája Gundel Takács Gábor lesz. A népszerű tévés az egyik legjobb kvízmester, olyan vetélkedőket vezetett mint a Maradj talpon! és az Áll az alku. Az új Legyen Ön is milliomos! január 2-án 20:20-kor indul a TV2-n. A folytatásban továbbra is a csatorna új nagyszabású sportvetélkedője, az Exatlon után lesz majd látható.

Az elmúlt években hazánkban készült vetélkedők jelentős többsége gameshow volt, azaz a hagyományos kvízműsorok és játékok különleges egyvelegei. Ezek közül vélhetően kitűnhet majd a Legyen Ön is milliomos!, mert ehhez hasonló, klasszikus, tudásalapú vetélkedő jelenleg nem látható a magyar csatornákon. A műsor pedig a nézők által jól ismert, hagyományos formában tér vissza. Minden adásban tíz embernek lesz lehetősége bekerülni játszani, és sorkérdés dönti el, ki lesz az a szerencsés, aki megküzdhet a nyereményekért. A fődíj ezúttal 50 millió forint lesz.

hirdetés

Az új Legyen Ön is milliomos! díszlete bár modern lett, és Gundel Takács Gábor személyében más habitusú kvízmestert láthatnak a tévézők, mint eddig bármikor, a műsor megidézi a régi, sikerrel vetített adások hangulatát. Vajon most, tizenkét évvel az első és egyetlen fődíjnyertes után sikerül valakinek ismét elvinnie a legnagyobb nyereményt? Kiderül a Legyen Ön is milliomos! legújabb adásaiból január 2-tól minden hétköznap este a TV2-n az Exatlon után.

(A cikket a TV2 Csoport támogatta.)

hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél