A jövő hét közepén itt a március, mely egyben azt is jelenti, hogy rögtön itt a tavasz. A TV2-n azonban még ennél is előbb, már február 27-én megérkezik az új évszak, mely komoly műsorváltozással jár együtt. Módosul a csatorna délutáni programrendje, míg este teljesen felborul az elmúlt évekre jellemző tematika.

Hétfőn indul a TV2 új bulvárműsora, a Ripost. A produkció a Tények előtt, 17:30-kor lesz látható, mely miatt minden délutáni program korábbi időpontba kerül. A premier sorozatok közül az Ana három arca, 15:45 helyett 15:25-kor kezdődik majd, míg a Fatmagül, 16:50-ről 16:30-ra kerül.

A Tények változatlanul 18:00-kor indul, melyet a tavasz első heteiben 19:25-kor továbbra is Az 50 milliós játszma követ. Később ebben a sávban Majka vetélkedőjét Till Attila műsorvezetésével, az Annyit ésszel, mint erővel című vadonatúj produkció váltja majd. 21 órától a TV2 szakít az elmúlt évek hagyományaival és minden hétköznap más műsor kerül képernyőre.

hirdetés

Hétfőn érkezik Jakupcsek Gabriella új produkciója, az Egymás szemében, melyről korábban itt írtunk bővebben. Ezután filmek lesznek láthatóak a csatornán. Kedden érkezik az itthon még nem látott Született szobalányok, mely Eva Longoria és a Született feleségek alkotói által jegyzett amerikai széria. A sorozatról a hétvége folyamán részletesebben is írni fogunk. Ezt követően heti egyszer, kedden 21:55-kor lesz csak látható A szultána. A török szériából így tavasztól heti négy epizód helyett csak egy kerül képernyőre, de az 40-50 perces lesz, tehát két-háromszor olyan hosszú mint eddig egy rész. Éjszaka, éjfél után 10 perccel pedig jön Az indíték itthon még nem látott 3. szezonja.

Szerdán lesz látható Ördög Nóra új műsora, a Vigyázat, gyerekkel vagyok!. Az új produkcióban celebek gyerekeikkel karöltve küzdenek meg egymással, miközben néhány vicces családi történet is napvilágot lát. Miután a kvíz-show véget ér, 22:20-tól ezen a napon is filmek kezdődnek a csatornán. Csütörtökön jön a TV2 új doku-reality sorozata, a Detektív Bt. – A nyomozócsalád, mely várhatóan a Magánnyomozókhoz hasonló széria lesz. 22:20-tól jön az NCIS legújabb, 14. évada, mely tavaly szeptemberben indult a tengerentúlon. Kora éjszaka, 23:30-tól pedig folytatódik az 1/1 Azurák Csabával.

Pénteken nem erőlteti meg magát a csatorna és már 21 órakor filmeket sugároz, mely után kezdődik a Hello Hollywood – Návai Anikóval. A tavasz későbbi részében vasárnap este visszatér a tavalyi év legnézettebb szórakoztató műsora, A Nagy Duett és egyelőre szintén időpont nélkül, de jön a TV2 új főzős műsora, a Séfek séfe is.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban