1939-et írunk, Európa a háború küszöbén áll. Tíz idegen érkezik a kicsi szigetre Devon partjainál, Dél-Angliában. Egyikük sem ismeri egymást, sem a titokzatos meghívójukat. A sziget el van zárva a világtól, ráadásul a házigazda sem várja őket, helyette az esti összejövetelen mindegyiküket gyilkosságok elkövetésével vádolja, amiért sohasem vonták őket felelősségre. A tíz ember megdöbbenését fokozza, amikor egyikük holtan esik össze. Erről szól Agatha Christie klasszikus regényének legújabb feldolgozása.

A Tíz kicsi katona (And Then There Were None) egy angol minisorozat, melyet 2015 december utolsó napjaiban mutatták be. A BBC új produkciója három részes és összesen 180 percben mutatja be az izgalmas regény történéseit. A produkció egyik főszereplője a Trónok harca korábbi legendás alakja, a Tywin Lannistert játszó Charles Dance, aki a kritikák szerint a fantasy-sorozat után, itt is briliánsan alakított. Rajta kívül olyan színészek szerepelnek még, mint Aidan Turner a Hobbit filmekből, Toby Stephens a Fekete vitorlákból, vagy épp Miranda Richardson a Fekete Viperából.

Az Egyesült Királyság után, most az HBO jóvoltából Magyarországon is bemutatják a minisorozatot. A Tíz kicsi katona premierje június 18-án, szombaton 20 órakor lesz a Cinemaxon. Itthon három helyett két 90 perces részben kerül adásba a produkció, a második epizód egy héttel később, szintén 20:00-kor érkezik. Az új részeket vasárnap és szerdán 20 órakor a Cinemax 2-n és kedden a Cinemaxon ugyanebben az időpontban megismétlik, valamint július 17-től mindkét csatornán ismét leadják a szériát. Íme a sorozat magyar előzetese: (Fotó: HBO)

hirdetés

hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél