Főzés, nyomozás, műveletlenségi vetélkedő – a VIASAT3 saját gyártású műsorokkal és egy vadiúj amerikai sorozattal köszönti a tavaszt, ahogy korábban már beharangoztuk. Március 25-én vált tavaszi műsorrendre a csatorna, innentől kezdve számos újdonság várja a nézőket. Elindul a teljesen magyar fejlesztésű Ízig-vérig első évada, 3 új szezonnal tér vissza megállás nélkül az Ide süss!, de jön még az Észbontók és egy amerikai krimisorozat is, Nathan Fillion főszereplésével. A VIASAT3-on hétfőnként 18 és 22 óra között, hétköznapoként pedig 18-tól 21 óráig 3, illetve 2 órányi új saját gyártású tartalom lesz látható.

A Társas játék, a Valami Amerika és a Kincsemet jegyző Herendi Gábor és a fiatal tehetség, Szilágyi Fanni rendezésében mutatkozik be a VIASAT3-on az Ízig-vérig első évada március 25-én 21:00-kor. A produkció magyar ötlet alapján készült, hétfő esténként jelentkezik majd új részekkel. A főszerepeket Gryllus Dorka és Simon Kornél játsszák, akik az életben és a sorozatban is házaspárok. Az Ízig-vérig története egy félrelépéssel kezdődik, amely miatt a férj és a feleség gasztro háborút indítanak egymás ellen. Az Ízig-vérig a Paprika Studios és a Sony közös gyártása, mely eredetileg A La Carte munkacímen futott A hazai szériák rajongóinak jó hír a premier, hiszen a 200 első randi után újabb saját gyártást kínál a VIASAT3.

A konyha világába elég egyszer betévedni és sose enged el többet a főzés szeretete. Március 25-től minden hétköznap 20:00-kor jön az Ide süss! című főzős reality, mely a gasztroműsorok túlzsúfolt piacán lett üde színfolt. Az ország nagy sütiversenye nem egy, hanem rögtön egymás után három új évaddal tér vissza a VIASAT3 műsorára, ezúttal Sass Dani mellett Ábel Anita vezetésével. Személyes történetek és ötletes receptek várják a rajongókat, a műsor idén is celebes különkiadással készül, melyben még Vasvári Vivien is megmutatja, mit tud a konyhában.

A vidám pillanatairól ismert Észbontók március 25-én 18:00-kor dupla epizóddal, ezt követően minden hétköznap 19:00-kor lesz látható a VIASAT3 műsorán. A műveletlenségi vetélkedő házigazdája ismét Kovács Áron lesz, de az adásokban a Feleségek luxuskivitelben sztárjai és a 200 első randi szereplői is felbukkannak majd. A játékban minden héten celebcsapatok fognak versenyezni, ki kell majd találniuk, hogy az észbontók tudják-e a helyes választ a nekik feltett kérdésekre. Érdekesség, hogy az új szezonban Pumped Gabó is visszatér, de ezúttal már a hírességek oldalán. Rajta kívül Vasvári Vivien, Köllő Babett, Iszak Eszti, Dér Heni, Gáspár Laci, Rubint Réka és Schobert Norbert szereplésére lehet még biztosan számítani. Az Észbontók a csatorna legsikeresebb magyar műsora volt a tavalyi évben.

hirdetés

A VIASAT3 a saját gyártású premierek mellett Az újonc (The Rookie) című amerikai krimisorozat első évadát is bemutatja március 26-án, mely keddenként 21:00-kor lesz látható a csatornán dupla részekkel. A főszerepet a Castle-ből ismert Nathan Fillion alakítja, aki 40 éves fejjel dönti el, hogy rendőrnek áll. Az egyenruhás élet nem könnyű, főleg nem egy túlkoros zöldfülűnek, Az újonc azonban mindent megtesz majd, hogy felvegye a versenyt társaival és helyt álljon a terepen.

Március 25-én hétfőn tehát 18:00-kor jelentkezik az Észbontók dupla résszel, ezt követően 20:00-kor az Ide süss! és 21:00-kor az Ízig-vérig. Március 26-án keddtől már 19:00-tól jön a műveletlenségi vetélkedő új része, az előző epizód 18 órás ismétlését követően. Ezt pedig az Ide süss! követi hétfőtől péntekig.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna