A Marvel legújabb nagyszabású sorozata, az Inhumans első két része példátlan módon szeptember 1-jétől Amerikában IMAX mozikban mutatkozik be, majd az évad hátralévő része már az ABC csatornán lesz látható. A produkció egy mutánsokból álló királyi családról szól, akiket egy idegen faj hozott létre, génmanipulációval. Az Inhumans egy univerzumban játszódik a SHIELD ügynökeivel, a Marvel másik ABC-s sorozatával és azért is különleges lesz, mert a kvázi főgonoszt, Maximust a Trónok harca Iwan Rheonja játssza.

A színész nagyon otthon van a furcsa karakterek eljátszásában, a Misfits és a Trónok harca kegyetlenkedő Ramsay Boltonja után Maximus a királyi család azon tagja, aki megdöntené az uralkodó, Black Bolt hatalmát és elfoglalná Attilan trónját. Az Inhumans története itt veszi kezdetét, Maximus katonai puccsot hajt végre a király ellen, ami miatt az inhumanek kénytelenek a Földre költözni és megpróbálni beilleszkedni az emberek közé.

hirdetés

Az Inhumans trailere a korábban látottakkal ellentétben egész biztató, van benne például egy óriási, teleportáló kutya és már ebben a pár jelenetben is Iwan Rheon viszi a show-t. Érdemes megnézni, főleg, hogy volt olyan újságíró, aki a látottak alapján rögtön azt mondta, hogy a Marvel új sorozata egyfajta “űrbéli Trónok harca lesz”.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna