Jövőre folytatódik az elmúlt évek legsikeresebb közmédiás sorozata. Az Egynyári kaland 3. évadában több változás is lesz. Többek között új karakterek jelennek meg és számos vendégszereplőt is bejelentettek. Részletek a produkció közleményében:

Az MTVA és a Megafilm Service közös, ifjúsági témájú sorozata – melynek első két évadát a Duna Televízión láthatták a nézők – új karakterekkel bővült. A már ismert főszereplők, Schmidt Sára, Rubóczki Márkó, Walters Lili, Király Dániel mellé újak csatlakoztak. Piti Emőke, Enikőt, a szexi, gátlástalan, a külső adottságaival visszaélő lányt formálja meg, Ákos megszemélyesítője Fehér Balázs Benő, aki megszállottan hajszolja a lányokat, de érzelmileg senkit nem enged közel magához, Szalay Bence pedig Zsófi fiatal, jóképű, ambiciózus kollégáját, Dávidot játssza.

Az új szériában, kisebb szerepben Járai Máté, Mészáros Máté, Pelsőczy Réka, Bajor Lili, Kiss Diána Magdolna, Gazsó György, Nagypál Gábor és Mihályfi Balázs is látható lesz. A történet ezúttal is a szerelmek, a barátságok, a szórakozás és a nyári munka körül szövődik. A romantikus szálak mellett tovább bonyolódnak a családi kapcsolatok, és a humor szintén fontos eleme marad a sorozatnak.

hirdetés

A harmadik évad írócsapata Szabó Borbálával és Bárány Mártonnal bővült, vezető írója és vezető rendezője Zomborácz Virág, társrendezője Akar Péter.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna