Tavaly februárban jelentette be az RTL Magyarország, hogy több év szünet után feltámasztják egykori nagy sikerű műsorukat, a Reggelit. A 2011-ben, a válság miatt megszűnt produkció 2017 áprilisában indult újra Peller Anna és Lukács Miklós vezetésével. A Reggelihez azóta több műsorvezető is csatlakozott, Peller Mariann, Wossala Rozina, Kiss Ramóna, Papp Gergő és Lakatos Márk erősíti a csapatot.

A több mint egy éve újra látható műsor kapcsán ma fontos változásokat jelentett be az RTL Klub. A Barátok közt egykori színésznője, az X-Faktor házigazdája, Kiss Ramóna terhessége miatt kiszáll a Reggeliből. A színésznő helyére 2019-től Szabó Zsófi érkezik, akinek nemrég derült ki, hogy 3 év után megszűnik Story Extra című magazinműsora. Ezen felül lesz még egy fontos változás, a Reggeli ugyanis új időpontban, hosszabb adásidővel jelentkezik január 2-tól minden hétköznap.

A produkció az eddigi 7:15-ös kezdés helyett már 6 órakor elindul, azaz több mint egy órával lesz hosszabb. Ezzel az RTL Klub mintegy húsz perccel előzi meg a piacvezető reggeli műsort, a TV2 Mokkáját, mely 6:20-kor kezdődik. (Fotó: RTL Klub/Sárosi Zoltán)

hirdetés
hirdetés

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát

Berendelték az egyik Star Trek sorozat következő évadát

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek áprilisban a Netflixre

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának első hetének vendégei

Hétfőtől minden hétköznap estét érintő komolyabb műsorváltozás lesz az RTL-en