2017 májusában derült ki, hogy hosszú idő után egy új, heti fikciós sorozat érkezik a TV2-re. A Korhatáros szerelem, melyet a ContentLAB & Factory az IKO Műsorgyártóval közösen készít, tavaly év végén indult, a főszerepben Kovács Patríciával, Kovács Tamással, Bánsági Ildikóval, Fenyő Ivánnal, Kamarás Ivánnal, Seress Zoltánnal és Dobó Katával. A sorozat egy háromgyermekes, középkorú családanya és egy fiatal srác nem hétköznapi szerelmi történetét meséli el humorral és drámai pillanatokkal vegyesen. Az első évad 13 részből állt, és 2017 decembere, valamint 2018 februárja között volt látható szombat esténként.

A szezonfinálé után két és fél hónappal, az idei Media Hungary konferencián jelentette be a TV2 Csoport, hogy folytatódik a sorozat. Pár héttel ezelőtt pedig azt is leleplezték, hogy a Korhatáros szerelem második évada október 12-én, 22 órakor indul a TV2-n. A széria új epizódjai így a korábban megszokott szombat este helyett péntekenként, a csatorna vadonatúj nagyszabású produkciója, a Csak show és más semmi után lesznek láthatók.

A Korhatáros szerelem új etapja 10 részből áll majd. Nagy változás lesz a korábbiakhoz képest, hogy sokkal több pikáns jelenet került a sorozatba, emiatt a 12-es helyett 16-os korhatárkarikával sugározzák az epizódokat. A folytatás története a készítők ígérete szerint tele lesz izgalmas fordulatokkal, háttérbe szorul a dráma, a humor jóval nagyobb teret kap, és előtérbe kerülnek az olyan közönségkedvenc karakterek mint például a bártulajdonos Dusán, akit Schneider Zoltán alakít vagy Bőgős Bandi (Fenyő Iván). A folytatásra szinte mindegyik, az első évadban megismert és kedvelt szereplő visszatér, és saját történetszálat, több játékidőt kap majd, például Rujder Vivien, Dóra Béla és Szilágyi Csenge is.

hirdetés

A két főszereplő azonban az új részekben is Eszter (Kovács Patrícia) és Dávid (Kovács Tamás) lesz, és az ő kapcsolatuk és magánéletük alakulását követhetik figyelemmel a nézők. A két karakter oldalán több új szereplő is feltűnik majd. Eszter egyik új udvarlóját Árpa Attila játssza, míg Dávid fejét egy fiatal lány csábítja el, akit Nagy Réka alakít. A második etapban feltűnik még többek között Kárpáti Rebeka, Józsa Bettina, Szorcsik Viki, Nádasi Veronika és Németh Kristóf is. A Szomszédokból is ismert színész Dávid édesapját, Ónodi Eszter férjét formálja meg.

Vajon hogyan alakul a folytatásban Eszter és Dávid szokatlan szerelmi története? Mi történik mindeközben a két főhős családjával és barátaikkal? Kiderül péntekenként a TV2-n a Csak show és más semmi után.

(A cikket a TV2 Csoport támogatta.)

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna