.

Új időpontba kerül a Barátok közt, hétfőtől őszi műsorrendre vált az RTL Klub

Írta: KTL | 2018. augusztus 23. 11:10
Nemrég foglaltuk össze, hogy milyen őszi műsorok lesznek az RTL Klubon, most pedig megnézzük az őszi műsorrendet. Augusztus 27-én hétfőn, a Nyerő Páros indulásával alakul át a csatorna programstruktúrája, mely a meglevő műsorokra nézve teljesen új kezdési időpontot jelent. Lássuk a részleteket. Augusztus 27-én lesz utoljára Szulejmán ismétlés az RTL Klubon. 28-tól, keddtől hétköznap 14:35-kor az előző napi Nyerő Páros lesz látható. Korábbra kerül a Story Extra és a Elif – A szeretet útján. A magazin 15:45-kor, míg a török sorozat 16:20-tól lesz látható. A Fókusz ismét estéről délutánra kerül, mely 19:05-ös kezdés helyett 17:25-öst jelent. Az RTL Híradó lesz megint az egyetlen, mely a helyén marad és továbbra is 18 órakor jelentkezik.
Az estét pontban 7-kor a Nyerő Páros indítja majd, melynek új évadának szereplőiről itt számoltunk be. Hétfőn az első adás reklámokkal együtt másfél órás lesz, majd keddtől a továbbiakban már csak 65-70 perces. A reality után a csatorna összes sorozata későbbre kerül. A Barátok közt 19:40 helyett jövő hétfőn 20:30-kor, majd keddtől 20:10-től lesz képernyőn. Így az állandó időpontja 30 perccel csúszik későbbre. Ugyanez lesz az Éjjel-Nappal Budapest esetén is. A budapesti fiatalokról szóló széria 20:20-ról hétfőn 21:10-re, majd keddtől 20:50-re kerül. A napi szériák utána a heti saját gyártású műsorok, sorozatok és filmek következnek. Hétfőn 27-én 22:25-kor, majd szeptembertől 22:05-től a Dr. Csont 7. évados ismétlését lehet majd nézni. 28-án kedden még a Szemfényvesztők utolsó epizódját adják le, majd szeptember 4-től 22:10-kor a Házon kívül, 22:40-kor pedig a XXI. század folytatódik. Szerdán a Szulejmán, csütörtökön pedig a Doktor Murphy indul majd fél órával később, mindkettő 22 óra után néhány perccel. Pénteken ugyanebben az időpontban filmet sugároz majd a csatorna.
Augusztus 25-én, most szombaton 18:55-kor visszatér a nyári szüneten lévő Fókusz Plusz. Szeptember 1-én pedig a megszokottól fél évvel korábban érkezik A mi kis falunk új évada. A sorozat 3. szezonjának epizódjai innentől 20 órától kerülnek képernyőre. Augusztus 26-án vasárnap este 7 előtt 5 perccel egy rész erejéig visszatér a Cobra 11, majd szeptember 2-tól ugyanebben az időben érkezik a Szenzációs Négyes. Az RTL Magyarország új nagyszabású showműsoráról itt írtunk bővebben. A későbbiekben várhatóan a Nyerő Páros helyére jön A Konyhafőnök VIP 3. évada és a negyedik Survivor, valamint hétvégére az idei X-Faktor. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés

További hírek

Megjelent az RTL Klub új napi sorozatának második előzetese

Jövőre is képernyőre kerül az RTL Klub idei nagy visszatérő műsora

Kiderült, hogy mikor fejeződik be az egyik népszerű magyar sorozat

Tényleg ingyen ki lehet próbálni a legnagyobb magyar online videotárat?Hozzászólások