A TV2-n jelenleg szombaton és vasárnap délután, a Tények előtt a Hegyi doktor – Újra rendel című német orvosos sorozat látható. A széria hetedik évada február 10-én finálézik a csatornán, a rá következő hét szombatján pedig egy új produkciót mutat be helyén a TV2. A mai napig nagy népszerűségnek örvendő osztrák krimi, a Rex felügyelő lengyel adaptációját tűzik képernyőre február 16-tól hétvégente. Az eredetileg 1994 és 2004 között futott Rex felügyelőt 2008-ban támasztották fel Olaszországban és készítették az új epizódokat egészen 2015-ig.

Az olasz folytatással párhuzamosan több ország is leforgatta a saját adaptációját. A lengyel verzió mellett elkészült a szlovák és az orosz változat is, utóbbi a 2004-es indulása óta a mai napig képernyőn van. A TV2 február 16-án 16:55-kor mutatja be az Alex felügyelő (Komisarz Alex) című lengyel sorozatot. A történet egy merénylettel kezdődik, Lodz központjában bomba robban, s a támadásban meghal Alex, a kutya gazdája. Az állat életét Bromski parancsnok menti meg, aki ezután úgy érzi, felelősséggel tartozik a kutya sorsáért, és magához veszi.

Az Alex felügyelő első évada 2012-ben indult és 13 részből áll. Lengyelországban idén januárban debütált a sorozat 12. szezonja.

hirdetés
hirdetés

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max