Ma rendezik meg a 2018-as Big Picture nevű tévés konferenciát, melyen a tévécsatornák vezetői több bejelentést is tesznek. Kolosi Péter délelőtti prezentációján árulta el, hogy készítenek egy üzleti realityt és két új magyar sorozatot, visszatér jövőre két nagyon sikeres saját gyártásuk és elindítanak egy új napi szériát is. Az RTL Magyarország mellett több fontos hírt leleplezett Temesvári Marietta, a Sony Pictures Television közép-európai régiójának tartalomfejlesztési stratégiai vezetője is.

Temesvári hivatalosan is bejelentette, hogy jövőre új adásokkal tér vissza a VIASAT3-ra az Ide Süss című gasztroreality. A csatornán eredetileg 2017 végén indult volna a produkció első évada, de eltolták a premiert 2018 tavaszára. Az Ide Süss március végétől április közepéig minden hétköznap este látható volt a VIASAT3-on, és egymás után két évad is képernyőre került belőle. A két házigazda Hajós András és Sass Dani voltak, a műsor pedig közepes nézettséget produkált.

Nyár közepén felröppentek pletykák arról, hogy Hajós András nem tér vissza, ha folytatódik a produkció, így ma azt is megerősítették, hogy Ábel Anita váltja őt a házigazda szerepében. Változás lesz még az új adásokban, hogy a helyszínt ezúttal nem a Nagytétényi Kastélymúzeum, hanem a Gödöllői Kastély adja. Valamint akárcsak idén tavasszal, a jövőre érkező évadban is lesz egy különkiadás, melyben ismert emberek mérik össze tudásukat.

hirdetés
hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Pár hét múlva, több RTL-es felületen is indul a ValóVilág 12. évada

Erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz forgatási helyszínén

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát