Az idei tévés szezon egyik legnagyobb meglepetése volt az AMC-n futó Terror sorozat, melyben két hajó próbált meg átkelni az északnyugati átjárón. Az expedíció tragédiába fulladt, a horrorisztikus elemekkel tarkított első részről itt írtunk premier előtt. A 10 részes produkció egyik érdekessége az volt, hogy két Trónok harcából ismert színész, Ciarán Hinds (Falon túli király) és Tobias Menzies (Edmure Tully) is játszott benne. A Terror Dan Simmons vaskos regényén alapul, melyet idehaza az Agave adott ki.

Eddig úgy lehetett tudni, hogy a sorozat egy évados lesz, hiszen a felfedezők tragédiáját teljes egészében feldolgozta a kisképernyős adaptáció. A napokban viszont egyre több cikk jelent meg arról, hogy a Terrorból antológiaszériát tervez az AMC. A produkció tehát a címét megtartva, egy teljesen más történettel térhet vissza. Az Amerikai Horror Story is hasonló elven alapszik, ott viszont még a színészgárda is jórészt évadról-évadra azonos, csak épp az ismert arcok mindig más karaktereket alakítanak.

A Terror executive producere, Ridley Scott szerint az amerikai csatorna vevő a folytatásra, ugyanis a széria nézettsége nem okozott csalódást az AMC-nek.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna