Júliusban fontos változás lesz az RTL Magyarországnál. A Film+2 megszűnik és helyére egy új csatorna kerül RTL Gold néven. Az új tévéadón Nádai Anikó vadonatúj talkshow-val jelentkezik és az RTL Klub régi vetélkedői is újranézhetőek lesznek. Részletek az RTL közleményében:

Az RTL Magyarország kábelportfóliója magabiztosan és stabilan tartja piacvezető pozícióját. A portfólión belül a Film+ és a Cool a kategóriájában első, több csatorna pedig folyamatos növekedést tudott produkálni az elmúlt időszakban, így az RTLII, az RTL+ és a Sorozat+ is. Az RTL Magyarország pedig úgy döntött, hogy a jövőben szintet lép a Film+2-vel is, ami júliustól új programstruktúrával, új koncepcióval és nem utolsó sorban új névvel lesz majd látható.

Júliustól az RTL Gold nevű csatornán debütál Nádai Anikó önálló talk show műsora, az Anikó #show, amely jelenleg hiányzó műfaj a magyar csatornák kínálatából. Anikó civil vendégekkel beszélget hétköznapi témákról, a klasszikus talk show műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika. A műsorba egyébként már folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül. A vadonatúj beszélgetős showműsoron kívül az RTL Goldon számos hazai, RTL-es gyártású közönségkedvenc produkciót is láthatnak majd a nézők, mint például az 1 perc és nyersz!, a Gyertek át szombat este!, A széf, a Legyen ön is milliomos, A kód, a Kalandra fal vagy a Dr. Tóth korábbi évadai, de itt láthatják majd a kultikus státuszba érő Mónika-, illetve Balázs Show adásait is.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része