Februárban írtuk meg, hogy megszűnik a Frizbi Hajdú Péterrel és helyette a műsorvezető tavasszal egy vadonatúj produkcióval érkezik. A Showtime Hajdú Péterrel azonban csak az első héten volt sikeres, utána folyamatosan zuhantak az eredményei és a 18-49-es korcsoportban az esti csatornaátlagot sem tudta teljesíteni. A műsor kudarcáról már az az egyetlen tény is mindent elmond, hogy az évadzáró negyedik adást a teljes lakosság és fiatalok körében is nagyjából harmad annyian nézték, mint az előtte menő Nagy Duett finálét.

A rossz nézettség miatt már eddig is sejthető volt, hogy nem tér vissza ősszel a Showtime Hajdú Péterrel a TV2-re, de most már egészen biztos. Hajdú Péter ugyanis az ATV-hez igazolt és ott folytatódik a Frizbi – tudta meg a Blikk. Az új szerződést maga a producer, műsorvezető is megerősítette:

„A hír igaz, visszatérek az ATV-hez” – mondta a Blikknek Hajdú, aki a csatornánál kezdte a talkshow-t, Dömsödi Gáborral vezette a NÉVshowR-t, később pedig az Esti Frizbit. „Sok emlékezetes interjú kötődik a műsorhoz, beszélgettem többek között Orbán Viktorral, Medgyessy Péterrel, Gálvölgyi Jánossal és Majkával.”

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban