Izgalmas időszak van a Trónok harca mögött. A mozgalmas díjátadók és a készítők kifejezetten érdekes nyilatkozata után úgy tűnik, hogy minden kezd visszazökkenni a régi kerékvágásba. A szereplők nagy része már visszatért Belfastba, így a hetedik évad munkálatai gőzerővel folytatódnak. Nemrég pedig egy szemfüles fotósnak sikerült lencsevégre kapnia a színészek egy jelentős részét a hetedik évad forgatásának a helyszínén.

Az alábbi képeken többek közt: Aiden Gillent (Kisujj), Daniel Portmant (Podrick), Kit Haringtont (Havas Jon), Gwendoline Christie-t (Brienne), Liam Cunninghamet (Ser Davos), és , és egy egyelőre nem ismert fiatal színészt vehetünk szemügyre. Az új arc tippünk szerint egy északi gyermeket fog alakítani, de nem kizárható, hogy ismét egy múltbéli vízió főszereplőjével van dolgunk.

hirdetés

További érdekesség, hogy a képek között megjelenik a hatodik évadban már látott Zúgó díszlete is, ami arra enged következtetni, hogy a stratégiailag megkerülhetetlen vár újra fontos helyszíne lesz a Trónok harcának.







hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél