Hatalmas botrány robbant ki Hollywoodban, hiszen kiderült, hogy az 55 éves Harvey Weinstein nevű producer, aki korábban olyan filmeken dolgozott, mint a Csokoládé, a Wind River – Gyilkos nyomon, vagy épp a Napos oldal, több színésznőt is molesztált az elmúlt években. Olyan hírességek bújtak elő a sztorijukkal, mint Angeline Jolie, Gwyneth Paltrow, Eva Green, Minka Kelly, Léa Seydoux és sokan mások. Most a Trónok harca színésznője, a Cersei-t alakító Lena Headey is beszámolt arról, miképp mászott rá többször is Weinstein.

A színésznő Twitteren írta le, hogy az első ilyen a Velencei Filmfesztiválon történt, ahol a producer megkérte Headey-t, hogy sétáljon le vele a vízhez, ahol kétértelmű utalásokat tett a hírességnek. Aztán arra is megpróbálta rávenni, hogy csókolja meg. A Trónok harca későbbi sztárja erre kinevette a szakembert, és azóta se forgatott olyan filmben, amelyet a Miramax készített. Itt azonban nincs a történetnek vége, később Los Angelesben egy forgatókönyvet felajánlva csalta be egy liftve Harvey Weinstein a színésznőt. Itt a szerelmi életéről kérdezgette, majd amikor elutasító választ kapott, hogy ráncigálni és lökdösni kezdte Headey-t, mondván akkor is vele tart, ha nem akar.

A molesztálások híre hatalmas hullámot indított el világszerte, hiszen többek közt francia és magyar színésznők, sportolók és civilek vállalták fel, hogy ők is hasonló rémségek áldozatául estek. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát