A The Witcher decemberben érkezett meg a Netflixre, de így is az online videotár egyik legnépszerűbb 2019-es tartalma lett. Az első 8 részt sok negatív kritika érte, az újságírók és a nézők abban viszont egyetértettek, hogy Henry Cavill kiváló alakítást nyújtott a Vaják adaptációjában. A színész híres arról, hogy mindent megtesz azért, hogy a lehető leghitelesebben játsszon, ráadásul imádja Andrzej Sapkowski világát. Még így is meglepő azonban, hogy Az Acélember korábbi sztárja néha odáig is elment, hogy a sárban fetrengjen a The Witcher 1. évadának forgatásán.

“A felvételek végére a kellékeseknek már nagyon elegük volt belőlem. Minden jelenet előtt felhívtam rá a figyelmüket, hogy több piszok kéne a kosztümömre. Olyankor fogtak néhány homokkal megtöltött harisnyát és azzal csapkodtak meg, hogy viharvertebbnek tűnjek. Természetesen a végeredmény nem lett az igazi, így drasztikusabb megoldást kellett alkalmaznom. Amikor szerencsém volt és éppen esett az eső, akkor kiálltam a viharba és a legnagyobb pocsolyában is megfetrengtem. Elvégre egy mutáns szörnyvadászról beszélünk, aki folyton úton van és néha bizony piszkos lesz” – mondta a színész a Vanity Fairnek adott friss interjújában.

A produkció forgatását március közepén a koronavírus-járvány miatt kellett leállítani, a stáb azóta sem állhatott munkába. A legfrissebb hírek alapján a The Witcher új részeinek forgatását augusztusban folytathatják.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban