Egy évvel ezelőtt, 2017 novemberében tette az HBO mindenki számára elérhetővé online videós tartalomszolgáltatását. Az HBO GO-ra hónapról hónapra érkeznek az új produkciók, és mára közel 6 ezer órányi sorozatos és filmes tartalom érhető el rajta. Ez a kínálat decemberben tovább bővül, ugyanis több premier széria is érkezik az HBO GO-ra. Lesz köztük brit, francia és izraeli drámasorozat, valamint exkluzív Trónok harcás videós tartalom is.

December elején válik elérhetővé két ázsiai produkció, a Miss Sherlock és a Folklór. A két sorozatról és a történetükről részletesebben ebben a korábbi cikkünkben beszámoltunk. Szintén a hónap elején érkezik két különleges Trónok harca-minisorozat. Az egyik exkluzív videós széria az ikonikus történet karaktereivel, a másik a sorozatban megismert uralkodói házakkal, családokkal foglalkozik.

Újdonságként érkezik az HBO GO kínálatába A bűbáj őrzői (Spell Keepers) című izraeli tinisorozat (fenti képen) mindkét évada. A hazájában nézettségi rekordot döntő fantasy széria története a Bűbájosokról, a jó boszorkányok titkos csoportjáról szól, akiknek a feladata az emberiség védelme a természetfeletti lényekkel szemben. A kétszer ötven részes produkció főszereplője két fiatal lány, akikről kiderül, hogy egymás rég elveszettnek hitt ikertestvérei. Az első évad december 3-án, a második 10-én indul.

December 10-től válik elérhetővé az HBO GO-n az Angliában idén ősszel indult hat részes drámasorozat, a Sajtó (Press). A Doctor Foster című krimit is jegyző Mike Bartlett új drámája a lapkiadás gyorsan változó, kihívásokkal teli világába vezeti a nézőt. Két szerkesztőségen keresztül mutatja be, hogyan próbálnak talpon maradni a globális hírverseny és az iparágat sújtó változások közepette. A főszerepben Ben Chaplin lesz látható, és feltűnik majd a Poirot-ként világhírűvé váló David Suchet is. A sorozatot az online premier után január 3-án mutatják be az HBO3-on.

hirdetés

Az HBO GO-n két francia krimisorozat is indul decemberben. A Crime Time című thriller főszereplője Tony, a népszerű televíziós műsorvezető. Crime Time című műsora a történet szerint Brazília legnézettebb produkciója, nem is csoda, hiszen az adásokban a favellák és a brutális bandaháborúk világába vezeti be a nézőt. Első kézből tudósít a bűncselekményekről, ez azonban nem volt mindig így. A négy részes minisorozat december 5-től érhető el. A Nox című francia minisorozatot december 12-én mutatják be. A hat részes krimiben nyom nélkül eltűnik Párizs csatornáiban egy egykori zsaru lánya, akiből szintén rendőr lett. Az anya, lánya nyomozótársának segítségével maga indul gyereke felkutatására, hogy még azelőtt megtalálja a város alatti pokoli labirintusban, hogy késő lenne.

Az új sorozatok mellett új évaddal folytatódik decemberben a Képmás, a Berlini küldetés, A kilencedik szám alatt, valamint a T@gged – Célkeresztben. Ezek mellett a hónapban fokozatosan elérhetővé válik az HBO GO-n a Modern család eddig készült mind a kilenc évada, valamint a Péntek esti vacsora (Friday Night Dinner) című brit komédia is, mely korábban az HBO Comedyn volt látható.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban