.

Több vadonatúj sorozat is érkezik decemberben a magyar HBO jóvoltából

Írta: AJ | 2018. november 30. 10:00
Egy évvel ezelőtt, 2017 novemberében tette az HBO mindenki számára elérhetővé online videós tartalomszolgáltatását. Az HBO GO-ra hónapról hónapra érkeznek az új produkciók, és mára közel 6 ezer órányi sorozatos és filmes tartalom érhető el rajta. Ez a kínálat decemberben tovább bővül, ugyanis több premier széria is érkezik az HBO GO-ra. Lesz köztük brit, francia és izraeli drámasorozat, valamint exkluzív Trónok harcás videós tartalom is.
December elején válik elérhetővé két ázsiai produkció, a Miss Sherlock és a Folklór. A két sorozatról és a történetükről részletesebben ebben a korábbi cikkünkben beszámoltunk. Szintén a hónap elején érkezik két különleges Trónok harca-minisorozat. Az egyik exkluzív videós széria az ikonikus történet karaktereivel, a másik a sorozatban megismert uralkodói házakkal, családokkal foglalkozik. Újdonságként érkezik az HBO GO kínálatába A bűbáj őrzői (Spell Keepers) című izraeli tinisorozat (fenti képen) mindkét évada. A hazájában nézettségi rekordot döntő fantasy széria története a Bűbájosokról, a jó boszorkányok titkos csoportjáról szól, akiknek a feladata az emberiség védelme a természetfeletti lényekkel szemben. A kétszer ötven részes produkció főszereplője két fiatal lány, akikről kiderül, hogy egymás rég elveszettnek hitt ikertestvérei. Az első évad december 3-án, a második 10-én indul.
December 10-től válik elérhetővé az HBO GO-n az Angliában idén ősszel indult hat részes drámasorozat, a Sajtó (Press). A Doctor Foster című krimit is jegyző Mike Bartlett új drámája a lapkiadás gyorsan változó, kihívásokkal teli világába vezeti a nézőt. Két szerkesztőségen keresztül mutatja be, hogyan próbálnak talpon maradni a globális hírverseny és az iparágat sújtó változások közepette. A főszerepben Ben Chaplin lesz látható, és feltűnik majd a Poirot-ként világhírűvé váló David Suchet is. A sorozatot az online premier után január 3-án mutatják be az HBO3-on. Az HBO GO-n két francia krimisorozat is indul decemberben. A Crime Time című thriller főszereplője Tony, a népszerű televíziós műsorvezető. Crime Time című műsora a történet szerint Brazília legnézettebb produkciója, nem is csoda, hiszen az adásokban a favellák és a brutális bandaháborúk világába vezeti be a nézőt. Első kézből tudósít a bűncselekményekről, ez azonban nem volt mindig így. A négy részes minisorozat december 5-től érhető el. A Nox című francia minisorozatot december 12-én mutatják be. A hat részes krimiben nyom nélkül eltűnik Párizs csatornáiban egy egykori zsaru lánya, akiből szintén rendőr lett. Az anya, lánya nyomozótársának segítségével maga indul gyereke felkutatására, hogy még azelőtt megtalálja a város alatti pokoli labirintusban, hogy késő lenne. Az új sorozatok mellett új évaddal folytatódik decemberben a Képmás, a Berlini küldetés, A kilencedik szám alatt, valamint a [email protected] - Célkeresztben. Ezek mellett a hónapban fokozatosan elérhetővé válik az HBO GO-n a Modern család eddig készült mind a kilenc évada, valamint a Péntek esti vacsora (Friday Night Dinner) című brit komédia is, mely korábban az HBO Comedyn volt látható.


További hírek

Az RTL bejelentette a Drága örökösök 3. évadának pontos premieridőpontját

Kiderült, milyen filmeket vetít az RTL Klub a Reszkessetek, betörők! ellen karácsonykor

Kiderült, hogy mikor érkezik az RTL Klub új napi sorozata

Kiderült, hogy kik lesznek az Exatlon 2. évadának BajnokaiHozzászólások