A magyar HBO GO-n a Csernobil befejezése után sem állt meg az élet, olyan produkciók jöttek augusztusban, mint az új közönségkedvenc Eufória vagy éppen az HBO Nordic első saját gyártású szériája, az Időbevándorlók. Az ősz első hónapjában sem lassít a magyar HBO GO a tempón, hiszen érkezik klasszikus filmadaptáció, egy Losthoz hasonló újdonság és visszatér a csatorna legismertebb botránysorozata is.

A Szóljatok a köpcösnek! című új sorozat rögtön az első két évadával jön szeptember 1-jén, most vasárnap a magyar HBO GO-ra, a produkció szinkronnal és felirattal is nézhető lesz. A produkció Barry Sonnenfeld 1995-ös filmjének az adaptációja, amelyben egy nevadai bérgyilkosnak pályát kell módosítania és a filmiparban helyezkedik el. Úgy tűnik, egy Zs-filmes producer személyében jó partnerre talál, a régi haverok azonban nem nézik jó szemmel a hirtelen váltást. A széria főszerepeiben Chris O”Dowd és Ray Romano láthatóak, a tévés premier szeptember 14-én, 02:15-kor lesz a Cinemaxon.

Szintén szeptember 1-jén válik nézhetővé a Manifest teljes első, 16 epizódos szezonja. A 2018-as produkció története erősen épít a Lostra, mely szerint a Montego Air 828-as járatával titokzatos dolog történik. Az emberek egy pár órás repülőút után 5 évvel a jövőben találják magukat, miután földet értek. A visszatérés a hétköznapokba különösen nehézzé válik, miután minden rokonuk, barátjuk és ismerősük halottnak hitte az utasokat.

hirdetés

Szeptember 10-én debütál az amerikai premierrel egy időben a Fülledt utcák 3. évada az online videotáron. Az HBO saját gyártású drámája hetente jön új részekkel. A főszerepekben James Franco és Maggie Gyllenhaal láthatóak, a történet pedig a pornóipar felemelkedéséről szól. A Fülledt utcák (a második képen) tévés premierje szeptember 10-én, hajnali 03:00-kor lesz.

Szeptember 13-án egy, az orvosos sorozatok rajongóinak szóló újdonság is teljes évados premierrel jelentkezik. A Temple egy olyan orvosról szól, aki kiábrándul a szakmájából és London alagútjaiban indít kórházat. Daniel itt kezeli mindazokat, akik nem tudják, vagy nem akarják igénybe venni az egészségügyi ellátást. A norvég Valkyrien című széria adaptációjában fontos szerepet játszik Carice Van Houten is, aki a Trónok harca Melisandréja volt. Az újdonság tévés premierje október 1-jén lesz, az HBO3-on.

Az antológia sorozatok rajongóinak jó hír, hogy szeptember 14-én új évaddal tér vissza a Room 104 (az első képen) is. Misztikus, vad, helyenként érzéki történetekre kell számítani újfent a Duplass testvérek alkotásában, melynek 12 része heti jelleggel kerül majd fel az HBO online videotárára. Végül az Agymenők előzménysorozata, Az ifjú Sheldon is visszatér szeptember 27-én a 3. etapjával, mely 22 részes lesz. A hetente az HBO GO-n új résszel jelentkező szitkom a 11 éves Sheldon Cooper megpróbáltatásait követi nyomon. (Fotók: HBO)

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része