Augusztus végén ismertette idei őszi műsorait az RTL Magyarország. Ekkor jelentették be, hogy az új évaddal visszatérő ValóVilág powered by Big Brother két házigazdája Nádai Anikó és Puskás Peti lesz. Az X-Faktor mentoraként és a Celeb vagyok, ments ki innen egyik legutóbbi műsorvezetőjeként is ismert énekes Istenes Bencét váltja a realityben. A ValóVilág új szezonja novembertől kerül képernyőre az RTLII-n.

A ValóVilág első beszavazó adása november 4-én, vasárnap 17:00-kor lesz, és aznap 22 órakor elindul a kísérőműsor, a BeleValóVilág powered by Big Brother is, melynek műsorvezetői Baukó Éva és Gáspár Győző lesznek. A reality november 5-től minden hétköznap 22:00-kor lesz látható az RTLII-n, a BeleValóVilág pedig az adások után, 23 órakor kezdődik. Az RTL Magyarország ma a villában tartotta a műsor évadnyitó sajtóeseményét. Az újságírók bejárhatták a felújított helyszínt, amelynek stúdiójában és az átalakított villa falai között forgatták tavaly az Oltári Csajok című telenovellát. A helyszínt azonban most visszaépítették, az új berendezést Szegő Gábor és csapata tervezte.

Herman Péter, az RTL Magyarország kreatív igazgatója elárulta, hogy több újdonsággal is készülnek a kilencedik évadát kezdő realityben. Az egyik az lesz, hogy a játékosok az rtl.hu-n megjelenő blogbejegyzések formájában fognak kommunikálni a külvilággal. Új elemként bekerülnek a műsorba úgynevezett szuperképességek, amelyeket a villalakók különféle feladatok teljesítése során nyerhetnek el, és ezekkel könnyen befolyásolhatják a játék menetét.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban