A héten beindul az őszi szezon az AXN-en és a csatorna idén is sok újdonsággal várja a nézőket. Ma este 11 órától indul a Quantico 2. évada, mely 22 részből áll és Amerikában májusban ért véget. Az első szezonja óta folyamatosan csökken a nézettsége, azonban tavasszal az amerikai ABC csatorna úgy döntött, a sorozat kap még egy esélyt egy 13 részes harmadik évaddal.

Holnap, kedden délután 4 órától jön a Született detektívek 7. és egyben utolsó etapja, melyet minden nap ad majd a csatorna. A produkció tavaly szeptemberben ért véget a tengerentúlon a csupán 13 részes 7. szezonjával. A bostoni csapatot a hazai nézők szeptember 21-én csütörtökön búcsúzhatnak el a népszerű sorozattól.

Szeptember 7-én, csütörtökön este 9 órától érkezik az NCIS: New Orleans 3. évada, mely a nagy sikerű NCIS széria New Orleans-i csapatának mindennapjait követi. Az etap a megszokott 24 részt biztosítja a rajongók számára és rögtön az elején érdekes változás rázza meg a csapatot. Az évad során az NCIS eredeti sorozatából is feltűnnek majd szereplők egy rész erejéig, McGee és Torres ügynökök. Ennek a résznek az a különlegessége, hogy ez valójában az anyasorozattal közös crossover epizód második fele.

hirdetés

Szeptember 16-án szombaton 18:00-tól fut majd A nagy fogás 2. és egyben utolsó évada, mely a szokásos 10 epizódot hozza. A nézettsége az első évadához képest majdnem a felére esett Amerikában, így az ABC csatorna a produkció befejezése mellett döntött tavasszal.

Végül pedig szeptember 26-án, kedden, 21:55-től indul az AXN vadonatúj sorozata az Elfeledve (Absentia). Annyira új a széria, hogy először Európában láthatják a nézők, Amerikában még nem is sikerült megegyezni egyik csatornával sem, hogy a tengerentúlon is képernyőre tűzzék. Egy nappal hamarabb adja le az AXN a sorozatot Spanyolországban, míg Oroszországban a Sony Sci-Fi csatornán debütál október másodikán, így a világon másodikként láthatják a magyar nézők az új produkciót, melynek középpontjában Emily Byrne (Stana Katic) FBI ügynök áll, aki nyomtalanul eltűnik egy sorozatgyilkos üldözése közben, ezért halottnak nyilvánítják. Hat év elteltével, élve találnak rá egy erdei faházban. A sorozatról itt írtunk korábban részletesen.

hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre