Mára már több mint 6 ezer órányi sorozatos tartalom érhető el az HBO online videós szolgáltatásán, az HBO GO-n. A folyamatosan bővülő kínálatba februártól újabb, idehaza még nem látott szériák kerülnek, és érkezik több produkció folytatása is.

Február 1-től vált elérhetővé az HBO GO-n egy új német fekete humorú komédiasorozat, az Arthur törvénye (Arthurs Gesetz). A 2018 augusztusában indult, hat részes széria címszereplője egy vesztes fickó. Munkahelyi balesetben elvesztette egyik kezét, ezért munkanélküli lett, ráadásul még a házassága is romokban hever. Arthur el akarja tenni láb alól a feleségét, hogy az életbiztosításért kapott pénzből új életet kezdjen szeretőjével. A minisorozatból hetente két-két új rész érkezik.

A jövő héten, február 5-én dupla résszel kezdődik az HBO GO-n az Én vagyok az éjszaka (I Am the Night). A vadonatúj, idén január végén indult amerikai minisorozat alapjául Fauna Hodel írónő önéletrajzi ihletésű krimije szolgált. A történet főszereplője egy fiatal lány, aki rájön, hogy életében egy sötét titok lappang, és elhatározza, hogy utánajár születése körülményeinek. Az Én vagyok az éjszaka készítője Sam Sheridan, producere pedig felesége, a Wonder Woman rendezőnője, Patty Jenkins. A sorozat főbb szerepeiben Chris Pine-t, India Eisley-t és Jefferson Mayst láthatjuk. A széria március 4-én debütál a tévében, az HBO-n.

hirdetés

Február 20-án, szintén dupla résszel érkezik az HBO GO-ra a Csodatévők (Miracle Workers) című új amerikai vígjátéksorozat. A hét részes produkció főszerepében a Boardwalk Empire – Gengszterkorzóból jól ismert Steve Buscemit és a Harry Potter-filmekkel világhírűvé váló Daniel Radcliffe-et láthatjuk. A sorozat alapjául Simon Rich regénye szolgált, a történet helyszíne pedig a mennyország, ami jelen esetben egy nem szokványos munkahely. A cégvezető Isten, akit a hobbiján kívül senki és semmi sem érdekel. Amikor el akarja pusztítani a Földet, akkor egy angyalra és követőjére vár a feladat, hogy megmentsék az emberiséget.

A premierek mellett új évaddal folytatódik a Szirén. A misztikus sorozat második évada február 7-től válik elérhetővé az HBO GO-n, a tévében pedig 17-től láthatják majd a nézők az HBO3-on. A médiavállalat online videós szolgáltatásán is elérhető lesz a Gyilkos hajsza (The Following) című krimi mindhárom évada február 8-tól. A Kevin Bacon főszereplésével készült sorozatgyilkosos szériát idehaza az RTL Klub mutatta be 2013-ban. Ezek mellett pedig február 10-tól az HBO3-on és az HBO GO-n is nézhető lesz a Modern család legújabb, tizedik szezonja.

hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre