.

Több új sorozat is indul júliusban az RTL Klubon

Írta: AJ | 2018. július 04. 09:11
Június 11-én váltott nyári műsorrendre az RTL Klub, melyben a délutáni kínálat mellett jelentősen átalakult az esti felhozatal is. Elindult a Dr. Csont utolsó évada, újra képernyőre tűzték a Válótársak harmadik évadát, új részekkel tért vissza a Keresem a családom, megismételtek pár részt a Castle hetedik évadából, és jelentősen megváltozott a Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest kezdési időpontja is. Július 16-tól azonban ismét alakít műsorrendjén a csatorna, ugyanis véget ér a Válótársak ismétlése, a Keresem a családom új évada, valamint a foci vb is.
Az új nyári műsorrend nem érinti az RTL Klub napi vetítésű műsorait, minden változatlan időpontban lesz látható délután is. A Híradó a nyár további részében is 18:00-kor kezdődik majd, mögötte 19:05-kor a Fókusz kerül ezentúl is adásba. A Barátok közt kezdési időpontja sem változik, 19:40-kor indulnak majd a részek július 16-tól is. A sorozat után az Éjjel-Nappal Budapest lesz látható 20:20-tól. Az esti, heti tartalmakban azonban több változás is lesz. Hétfőnként marad képernyőn a Dr. Csont, melyből az utolsó, 12. évadot láthatja a közönség 21:30-kor. A Dr. Csont mögött csatornapremierként az ukrán krimi, A specialista lesz továbbra is képernyőn. Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója a SorozatWikinek adott interjújában jelentette be, hogy érkezik az RTL Klubra a Deception című új amerikai sorozat. Most kiderült, hogy a magyar címe Szemfényvesztők lesz, és a keddi Válótársak és Castle ismétlés helyén lesz látható dupla részekkel július 17-től, 21:30-kor. A sorozat 2018 tavaszán futott az Egyesült Államokban, és mindössze csak egy évadot, tizenhárom részt ért meg. A történet főhőse a világ egyik leghíresebb illuzionistája, aki mindenét elveszti, amikor nagy titka lelepleződik.
Július 18-án szerdán a Keresem a családom váltásaként érkezik a Privát kopók (Private Eyes) című kanadai krimi, mely csak csatornapremier. A főszereplője egy jégkorongos toborzóügynök, aki megelégeli a munkáját és úgy dönt, szakmát vált és magánnyomozó lesz. A szériát korábban Éber szemek címmel az április végén megszűnt hazai FOX műsorán láthatta a közönség. Szerdánként 22:30-tól továbbra is a Szulejmán új részeit vetítik hétről hétre. Július 19-én, csütörtökön 21:30-kor dupla résszel indul az RTL Klubon a második országos tévépremier sorozat, a Doktor Murphy (The Good Doctor) a Válótársak és a Castle ismétlésének helyén. Ez a sorozat az amerikai ABC idei egyik legnagyobb sikere, a főszerepben egy autizmussal küzdő fiatal, és kivételesen tehetséges sebésszel. Az első évad 18 részes, és a tengerentúlon ősszel érkezik a folytatás. Péntekenként a dupla részekkel jelentkező Halálos fegyver szezonzáróját követően július 13-tól filmeket sugároz az RTL Klub. A Cobra 11 többször megszakított 21. évada július 1-jén vasárnap ért véget, július 8-tól kezdve azonban továbbra is látható lesz a sorozat az RTL Klubon, ugyanis a tévéadó az elejétől kezdve megismétli a 21. szezont. A sorozat mögött filmek lesznek láthatóak vasárnaponként, akárcsak szombat esténként. (Fotók: RTL Klub)

hirdetés

További hírek

Ilyen valójában Kristófváros rendőrkapitánysága, megnéztük hol és hogy készül a Jófiúk

Nagy műsorváltozás lesz vasárnap a TV2-n

A UPC előfizetőit érintő, nagy bejelentést tett az RTL Magyarország

15 év után új magyar napi sorozat indul a TV2-n

Folytatódik az egyik különleges magyar tévéműsor

Hol érdemes az interneten sorozatokat nézni?Hozzászólások