Új sorozatok jönnek februárban a dráma és krimi sorozatok otthonaként szolgáló Epic Drama. Krimi, történelmi és egy Emmy-díjas sorozat érkezése mellett, egy népszerű széria 3. évadját is műsorra tűzi a csatorna.

A 20-as évek Németországában játszódó Babilon Berlin új, 3. évadának fő cselekményszála egy meggyilkolt színésznő ügye, amelyben Rath felügyelő (Volker Bruch) és Charlotte Ritter (Liv Lisa Fries) nyomoz, miközben veszély fenyegeti a demokráciát és összeomlik a tőzsde. A 16 részes évad premiere január 28-án volt, és minden csütörtök 21 órakor látható.

Február 3-án érkezett az 1464-ben a Tudor dinasztia előtti Angliában játszódó A fehér királyné, 10 részes első etapja, melyet szerdánként 21 órától követhetnek figyelemmel a nézők. A történet szerint vita folyik két család, a Lancaster-ház és a York-ház között arról, hogy ki a törvényes uralkodó. Lord Warwick manipulációja által a jóképű IV. Eduárdot koronázza meg a York-ház Anglia királyává. Azonban bonyodalom alakul ki, amikor Eduárd beleszeret az ellenség házához tartozó Elizabeth Woodville-be. Warwick terve a trón megszerzésére ezzel füstbe megy, azonban kitervel egy újat, amelyben lányának szánja a főszerepet. Nem lesz egyszerű dolga, mivel Margaret Beaufort a fiának, Henry Tudornak szánja a trónt. Ezzel megkezdődik három teljesen különböző, de ugyanannyira céltudatos nő küzdelme a koronáért.

hirdetés

Agatha Christie nevét senkinek sem kell bemutatni, női amatőr detektív karaktere pedig pont annyira ismert világszerte, mint a megalkotója. A Jane Marple-ről szóló sorozat középpontjában a megoldásra váró bűntények állnak. Agatha Christie Marple kisasszonya címre keresztelt szériában végig követhetjük a nyomozást egy angliai kisfaluban, St. Mary Meadben, egy vonaton elkövetett gyilkosságügyében, de egy könyvtárban talált nő holtteste körül is megoldásra váró rejtélyek tűnnek fel. A 4 részből álló első évad február 6-án, 21 órakor debütál a csatornán.

Február 25-én érkezik a 13 részből álló, igaz történet alapján készült Manhattan, ami a második világháború alatt folyt atombomba fejlesztésbe nyújt betekintést. A sorozat első etapja minden csütörtök este 21:50-től lesz látható. Az amerikaiak az új-mexikói Los Alamost választják a Manhattan-terv színhelyének, ahol tudósok és családjaik próbálnak meg együtt élni a titkokkal és hazugságokkal. A sivatagi városba 1943-ban megérkezik Charlie Isaacs és felesége, ám a körülmények a kapcsolatukra is hatással vannak. Rivalizáló tudóscsoportok vesznek részt az atombomba fejlesztésben, az egyiket Reed Akley, míg a másikat Frank Winter vezeti, akinek botanikus felesége nem tud annak valódi hivatásáról, azonban gyanút fog, amikor változást figyel meg a helyi növények világában.

hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról