Az RTL Klub három lépcsőben vált 2019. januári műsorrendre, míg a TV2 szerdától azonnal áttér. Előbbi csatorna 1-jén indítja a legújabb napi falus sorozatát, a Drága örökösöket, majd 2-tól délután és este minden új időpontba kerül és több vadonatúj produkció indul és tér vissza új évaddal. Végül január 12-étől visszatér A Tanár, a második évaddal. Nézzük a részleteket.

Január 2-től átalakul az RTL Klub délutánja. 12:00-kor egy új amerikai vígjátéksorozat indul, Egy rém új feleség (Trophy Wife) címmel. A 2013-as széria minden hétköznap dupla résszel lesz látható. 12:45-kor az Éjjel-Nappal Budapest ismétlése, 13:55-kor pedig szintén az előző napi Drága örökösöket lehet újra megnézni. A Konyhafőnök VIP és a megszűnő Story Exta helyén 14:45-től A mentalista 3. évados ismétlése lesz látható dupla epizódokkal. Decemberhez képest 5 perccel később, 16:25-kor indul majd az Elif – A szeretet útján. A Fókusz az elmúlt években januárban mindig visszakerült esti időpontba, most viszont marad a délutáni, 17:25-ös időpont. Az RTL Híradó 18 órás kezdése is változatlan marad.

18:50-kor az estét az RTL Klub új falus sorozat, a Drága örökösök kezdi, melynek premierje már január 1-jén lesz. Ezután minden hétköznap új résszel kerül képernyőre több hónapon át. A Barátok közt vadonatúj kezdési időpontot kap és a téli szünet előtti 21 órás időpont helyett 19:45-kor lesz majd látható. Így a Mátyás király tér lakóiról szóló széria 75 perccel kerül korábbra. Szintén sokkal előbb indul majd az Éjjel-Nappal Budapest is, mely 21:40-ről 20:25-re kerül. A fővárosi fiatalokról szóló sorozat után, 21:30-tól heti műsorok következnek majd.

Január 7-től hétfőnként a Dr. Csont 11. évadának ismétlése lesz látható. Január 8-tól keddenként visszatér a Házon kívül, melyet a XXI. század követ majd. Január 2-tól, szerdánként a decemberben véget ért Szulejmán helyére dupla részekkel érkezik a Halálos fegyver itthon még nem látott 3. évada. 3-tól csütörtökönként egy vadonatúj, 2018-as amerikai sorozat érkezik. A Páratlan páros (Take Two) szintén hetente két résszel fut majd és hamarosan bővebben is bemutatjuk. Péntekenként pedig filmek lesznek láthatóak.

hirdetés

A januári műsorrend harmadik lépcsőfoka az új év második hetén lép életbe. Január 12-én lesz A Tanár második évadának premierje. Az idén tavasszal nagy sikerrel futó magyar sorozat jövőre is szombatonként 20 órakor lesz látható. Előtte a Fókusz Plusz, utána filmek mennek majd a csatornán. Vasárnap az RTL Híradó után szintén a filmeké lesz a főszerep. (Fotók: RTL Klub)

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát