.

Több új sorozat és premier évad érkezik még idén ősszel az HBO-ra

Írta: AJ | 2018. október 17. 09:35
Az elkövetkező hetekben több, idehaza még nem vetített sorozat, valamint évadfolytatás is érkezik a magyar HBO-ra és az HBO GO-ra. Láthatnak a nézők vámpírokról szóló drámát, lengyel krimit, misztikus tinisorozatot, és az egyik népszerű szitkom is új részekkel folytatódik. Október 26-án elindul az HBO GO-n eredeti hanggal, magyar felirattal a Vámpírnaplók és a The Originals - A sötétség kora című sorozatok legújabb testvérszériája, a Legacies - A sötétség öröksége. A történet egy új természetfölötti képességekkel rendelkező generációról szól, a középpontban Klaus Mikkelson 17 éves lányával, Hope-pal. A sorozat a tengerentúlon is csak október végén debütál, így a hazai nézők magyar idő szerint az amerikai premier másnapján már nézhetik is az HBO GO-n az új vámpíros produkció első részét.
A Legacies - A sötétség öröksége után, október 27-én lesz elérhető a csatorna online videós szolgáltatásán a lengyel HBO saját gyártása, az Elvakít a fény (Blinded by the Lights). A nyolc részes, 2018-ban bemutatott krimi főszereplője Kuba, a varsói drogkereskedő, akiről senki nem tudja, kicsoda is valójában, azonban belefáradt már ebbe az életbe, ezért úgy dönt, lelép Argentínába. Van viszont néhány dolog, amit előtte el kell rendeznie. A hónap végén, 30-án érkezik az HBO GO-ra egy újabb, fiatal felnőtteknek szóló sorozat, a Könnyű, mint a pehely (Light as a Feather). A tíz részes természetfeletti thriller Zoe Aarsen online közzétett történetén alapszik, a középpontban öt tinédzser lánnyal, akik egy ártatlan játék során szörnyűséges erőt engednek szabadjára. A lányok ezután a játék során megjósolt sorrendben kezdenek elhalálozni, ezért mielőtt még késő lenne, meg kell állítaniuk a gonoszt.
November elején pedig elindul a nagy népszerűségnek örvendő Agymenők szintén sokak által kedvelt testvérsorozatának új évada. Tavasszal elsőként írtuk meg, hogy hazánkba is megérkezik Az ifjú Sheldon első évada, és most kiderült, hogy a második szezonja november 4-én 12:00-kor debütál az HBO3-on. A folytatás vasárnaponként ugyanebben az időpontban lesz látható. A produkció az előző amerikai tévés szezon legsikeresebb újdonsága volt, nagyon hamar be is rendelték a teljes évadot és a folytatását. A második szezon szeptember végén indult Amerikában, és akárcsak az első évada, kiemelkedő nézettséget szállít. Október elején elérhetővé vált az HBO GO-n többek között a Megtalálsz Párizsban című romantikus sorozat, a Spencer, mely egy amerikai, sportkörnyezetben játszódó tinidráma, valamint október 15-én elindult hazánkban is a csatorna online videótárán az HBO egyik újdonsága, a Kemping című szitkom. Ezek mellett az HBO GO-ra október 16-án megérkezett a második évad a Fekete tó című skandináv krimiből, valamint 29-től a Ray Donovan hatodik etapja is elérhető lesz. (Fotó: HBO)

hirdetés

További hírek

Megjelent az RTL Klub új napi sorozatának második előzetese

Jövőre is képernyőre kerül az RTL Klub idei nagy visszatérő műsora

Kiderült, hogy mikor fejeződik be az egyik népszerű magyar sorozat

Tényleg ingyen ki lehet próbálni a legnagyobb magyar online videotárat?Hozzászólások