.

Több új sorozat és premier évad érkezik még idén ősszel az HBO-ra

Írta: AJ | 2018. október 17. 09:35
Az elkövetkező hetekben több, idehaza még nem vetített sorozat, valamint évadfolytatás is érkezik a magyar HBO-ra és az HBO GO-ra. Láthatnak a nézők vámpírokról szóló drámát, lengyel krimit, misztikus tinisorozatot, és az egyik népszerű szitkom is új részekkel folytatódik. Október 26-án elindul az HBO GO-n eredeti hanggal, magyar felirattal a Vámpírnaplók és a The Originals - A sötétség kora című sorozatok legújabb testvérszériája, a Legacies - A sötétség öröksége. A történet egy új természetfölötti képességekkel rendelkező generációról szól, a középpontban Klaus Mikkelson 17 éves lányával, Hope-pal. A sorozat a tengerentúlon is csak október végén debütál, így a hazai nézők magyar idő szerint az amerikai premier másnapján már nézhetik is az HBO GO-n az új vámpíros produkció első részét.
A Legacies - A sötétség öröksége után, október 27-én lesz elérhető a csatorna online videós szolgáltatásán a lengyel HBO saját gyártása, az Elvakít a fény (Blinded by the Lights). A nyolc részes, 2018-ban bemutatott krimi főszereplője Kuba, a varsói drogkereskedő, akiről senki nem tudja, kicsoda is valójában, azonban belefáradt már ebbe az életbe, ezért úgy dönt, lelép Argentínába. Van viszont néhány dolog, amit előtte el kell rendeznie. A hónap végén, 30-án érkezik az HBO GO-ra egy újabb, fiatal felnőtteknek szóló sorozat, a Könnyű, mint a pehely (Light as a Feather). A tíz részes természetfeletti thriller Zoe Aarsen online közzétett történetén alapszik, a középpontban öt tinédzser lánnyal, akik egy ártatlan játék során szörnyűséges erőt engednek szabadjára. A lányok ezután a játék során megjósolt sorrendben kezdenek elhalálozni, ezért mielőtt még késő lenne, meg kell állítaniuk a gonoszt.
November elején pedig elindul a nagy népszerűségnek örvendő Agymenők szintén sokak által kedvelt testvérsorozatának új évada. Tavasszal elsőként írtuk meg, hogy hazánkba is megérkezik Az ifjú Sheldon első évada, és most kiderült, hogy a második szezonja november 4-én 12:00-kor debütál az HBO3-on. A folytatás vasárnaponként ugyanebben az időpontban lesz látható. A produkció az előző amerikai tévés szezon legsikeresebb újdonsága volt, nagyon hamar be is rendelték a teljes évadot és a folytatását. A második szezon szeptember végén indult Amerikában, és akárcsak az első évada, kiemelkedő nézettséget szállít. Október elején elérhetővé vált az HBO GO-n többek között a Megtalálsz Párizsban című romantikus sorozat, a Spencer, mely egy amerikai, sportkörnyezetben játszódó tinidráma, valamint október 15-én elindult hazánkban is a csatorna online videótárán az HBO egyik újdonsága, a Kemping című szitkom. Ezek mellett az HBO GO-ra október 16-án megérkezett a második évad a Fekete tó című skandináv krimiből, valamint 29-től a Ray Donovan hatodik etapja is elérhető lesz. (Fotó: HBO)


További hírek

47 évesen elhunyt Marschall Péter

Ezekkel a műsorokkal készül az őszre az RTL Klub és az RTLII

Új nevet kap az egyik magyar tévécsatorna

A vártnál sokkal hamarabb ér véget a TV2 egyik új műsora


Hozzászólások