.

Több új heti műsor indul februárban az RTL Klubon - bemutatta tavaszi műsorrendjét a csatorna

Írta: AJ | 2019. január 30. 14:48
Ma délelőtt tartott sajtórendezvényt az RTL Magyarország, melyen bemutatták, milyen műsorokkal készülnek a tavaszi tévés szezonra. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, és a médiavállalat vezérigazgató-helyettese nagy bejelentéssel kezdte beszédét: hat év után a főadóról az RTLII nevű kábelcsatornára költözik az Éjjel-Nappal Budapest. A szakember ezután ismertette az RTL Klub tavaszi struktúráját, és bemutatta az új produkciókat.
Az RTL Klub új műsorrendje február 18-tól lép érvénybe. A legmarkánsabb változás az lesz, hogy a jelenleg is látható három napi sorozat helyett már csak kettő kerül adásba. Az Éjjel-Nappal Budapest helyére minden este más-más saját gyártású produkció vagy vásárolt tartalom kerül. Az RTL Híradó februártól is változatlan időpontban, 18 órakor kezdődik majd. A híreket 19:05-től a Fókusz követi, ezután lesz látható 19:35-ös kezdéssel a Drága örökösök, majd 20:35-től a Barátok közt. A Berényiék életét bemutató sorozat után naponta változó kínálat várja az RTL Klub nézőit. Február 18-án, hétfőn 21:10-kor indul a Cápák között című pénzügyi showműsor. A világ számos országában nagy sikerrel futó produkcióban gazdag és sikeres üzletemberek, a Cápák előtt kell a jelentkezőknek prezentálniuk saját ötleteiket. Meg kell győzniük a Cápákat arról, hogy találmányukba megéri pénzt fektetni, ha sikerrel járnak, jövedelmező üzletet csinálhatnak, ha viszont nem nyűgözik le a bírákat, elvéreznek. A Cápák között című műsor után indul 22:10-kor az RTL Klub új dokurealityje, az Isten veled, Magyarország!. Ebben a produkcióban adásról adásra a külföldön munkát kereső vagy oda kitelepülő magyarok életét mutatják be, de nem csak a sikersztorikat.
Kedden este, február 19-én 21 óra 10 perckor indul az RTL Klub vadonatúj fikciós sorozata, az Alvilág. A Balsai Móni főszereplésével készült krimi thriller a holland Penoza című széria hazai adaptációja. A történet központi figurája Nóra, akinek családját átjárja a bűn. Apja, bátyja, sőt a férje is droggal üzletel, innen a hatalmas gazdagságuk. Nóra azonban soha nem firtatja, honnan van a pénz, ám egy nap meggyilkolják a férjét, és a nőnek hirtelen szembe kell néznie mindazzal, ami felett addig szemet hunyt. Az Alvilágban láthatjuk mások mellett Schmied Zoltánt és Szabó Győzőt is. A sorozat után 22:10-től lesz látható a Házon kívül, és azután a XXI. Század. Február 20-án, szerdán 21:10-kor debütál a csatorna új, szórakoztató műsora, a Toplista. A Szabó Zsófi vezetésével készülő produkció adásaiban szó lesz botrányos és vicces történetekről, mulatságos televíziós pillanatokról, fura építményekről és még sok minden másról is. A Toplista egy mozgalmas és izgalmas riportműsor lesz. Szerdánként 22:10-től a Halálos fegyver című sorozat harmadik évados epizódjai kerülnek képernyőre.
Csütörtökön visszatér a Gyertek át! Sebestyén Balázzsal. A sztárvetélkedő február 21-én 21:10-kor kezdi meg új évadát. A csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsor megújult formában szórakoztatja majd a tévénézőket. Adásról adásra egy-egy tematika mentén meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással. A vetélkedő után kerül adásba a Páratlan páros című amerikai sorozat folytatása. Péntekenként február 22-től 21:10-től pedig dupla résszel lesz látható a nyáron nagy sikerrel bemutatott Doktor Murphy című kórházas széria második évada. Az RTLII-re kerülő Éjjel-Nappal Budapest miatt a kábeladón látható Híradó a főcsatornára költözik és február 18-tól késő esténként, 23:15-kor kezdődik az RTL Klubon. Szombatonként továbbra is képernyőn marad A Tanár második évada, a tavasz folyamán pedig érkezik A mi kis falunk harmadik szezonjának folytatása. Emellett szintén nyár előtt várható az RTL Klub képernyőjére a 2018-ban indult új Magnum sorozat.

hirdetés

További hírek

Még idén visszatérhet a TV2 legnézettebb tavaszi műsora

Leleplezték az új Álarcos énekes 7. adásának kiesőjét

Rendhagyó, új reality indul az egyik magyar csatornán

Visszatér az egyik nagyon várt magyar sorozat az RTL Klubra


Hozzászólások