A Trónok harca az egyik legnépszerűbb sorozat Magyarországon és bár pontosan nem tudni hányan követik, de több százezren lehetnek. A legtöbben valószínűleg hétfőn késő délután vagy este, suli vagy munka után nézik meg a legújabb részeket, de vannak akik nem várnak eddig. Hétről-hétre több száz ember fennmarad vasárnap éjszaka és hétfőn hajnali 3-4 óra között az HBO GO-n tekintik meg a friss epizódot. A mostani, 6×09-es epizód előtt a szokásosnál is nagyobb volt a várakozás, azonban hatalmas csalódás érte azokat, akik a Trónok harca miatt virrasztottak.

Az HBO GO-n a 9. részre kattintva az 5. indult el, de a 9. epizód feliratával. Rengetegen kiakadtak és szidták a magyar HBO-t, valamint értetlenkedtek, hogy miként követhettek el egy ekkora hibát. A csatorna végül csak 9 óra előtt pár perccel, a Facebook oldalukon reagált a történtekre:

“Tisztelt HBO- és HBO GO-előfizetők!
A Trónok harca VI/9. része technikai probléma miatt egyelőre nem került fel az HBO GO kínálatába. A hiba elhárításán jelenleg is nagy erőkkel dolgozunk, a mai nap folyamán elérhető lesz az epizód a videótárunkban. A kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük. (A televíziós adást ez a gond nem befolyásolja.)”

hirdetés

A tájékoztatás után azonban még órákig nem tudták megoldani a problémát. Végül csak 13 óra után nem sokkal vált elérhetővé a Trónok harca 6×09-es epizódja az HBO GO-n. A kommentek szerint az HBO-n nem volt gond, akik a tévében nézték, azok azonnal láthatták az újabb képsorokat.

hirdetés

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora