Május 4-től kezdve péntek esténként egymás után három sorozat is hazánkban még nem vetített epizódokkal jelentkezik majd a TV2 Csoport humorcsatornájának, a Humor+ műsorán. Érkezik két vadonatúj évad, és hosszú szünet után folytatódik az egyik vígjátéksorozat premier szezonja.

A Mick kell a gyereknek! második évada március 1-jén jelentkezett utoljára új epizóddal, így két hónap szünet után tér vissza és új napon lesz látható, az eddig megszokott csütörtök helyett péntekenként 21:30-kor. A sorozatból május 4-én a 2×13-as rész kerül képernyőre és ezzel együtt még nyolc epizód van vissza az etapból, mely április elején finálézott a tengerentúlon. A folytatásról várhatóan ezekben a hetekben dönt a FOX.

A Mick kell a gyereknek! epizódjai után lesz látható május 4-től, péntekenként 22 órától a Lazíts, Kevin! második évada, melynek női főszereplőjét az első évadból megismert Leah Remini alakítja, aki így a Férjek gyöngye után ismét egy párt játszik a címszereplőt, Kevint alakító Kevin Jamesszel. A Lazíts, Kevin! első szezonja tavaly augusztusban indult a Humor+-on és hétköznap esténként volt látható. Az új szezonból viszont most csak heti egy epizódot vetít majd a tévéadó, így a folytatás, mely az első etaphoz hasonlóan szintén 24 részes lesz, jóval hosszabb ideig adásban lesz. A Lazíts, Kevin! második évada jelenleg is látható az Egyesült Államokban, és hasonlóan a Mick kell a gyereknek!-hez, még ennek a sorozatnak sincs berendelte a folytatása.

hirdetés

A Humor+ harmadik péntek esti premierje az Amerikai fater 14. évada lesz, mely az amerikai számozás szerint a 15., legújabb szezon, mely jelenleg is látható a tengerentúlon. A korábbiaknál rövidebb, csak tizenhárom epizódos évad részei május 4-től péntekenként 22:30-kor lesznek adásban. Az Amerikai fater folytatásáról idén év elején döntöttek, és berendeltek két újabb szezont is belőle.

hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Pár hét múlva, több RTL-es felületen is indul a ValóVilág 12. évada

Erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz forgatási helyszínén

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát