Április végén több fontos sorozatát is folytatja a magyar AXN és a VIASAT6, hiszen 14. évadával tér vissza a Gyilkos elmék, valamint az Időutazók és az Idővonal című sci-fi szériák is új részekkel folytatódnak. A tét mindhárom produkcióban nagy, hiszen rettegett bűnözőkkel, titkos szervezetekkel és veszélyes szökevényekkel kell megküzdeniük a főszereplőknek.

Dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler) és csapata a Gyilkos elmék 2005-ös amerikai premierje óta üldözi fáradhatatlanul a sorozatgyilkosokat. A népszerű krimi a legújabb, 14. szezonjával érkezik az AXN műsorára, az új részek április 27-től minden szombaton, 21:55-kor lesznek láthatóak a csatornán. A Gyilkos elmék komoly mérföldkövet ért el, hiszen a 14. évad premierje volt a sorozat 300. epizódja, amely 2018 októberében került képernyőre az amerikai CBS-en. A rajongóknak rossz hír, hogy nemrég bejelentették, már csak egy szezon készül a krimisorozatból, a 2019/20-as tévés idényben végleg búcsúzik a Gyilkos elmék.

Az Időutazók (Timeless) egy olyan bűnüldöző csapatról szól, akik téren és időn keresztül is megállíthatatlanok. Az időutazás mindig is érdekelte a tévés és filmes ipart, ez a sorozat pedig egy egészen izgalmas csapat kalandjait meséli el. Az Időutazók főszereplői között katona, tudós és még egy történelem professzor is akad, akik összefognak, hogy megakadályozzanak egy gonosztevőt abban, hogy saját kénye-kedve szerint alakítsa a múltat. A produkció utolsó 2 epizódja április 28-án, vasárnap 13:35-kor és 14:35-kor lesz látható az AXN műsorán.

hirdetés

A sci-fi rajongóknak jó hír, hogy a Sony csatornáin még egy időutazós széria érkezik, hiszen április 30-án, kedden 23:00-tól debütál a VIASAT6-on az Idővonal 2. szezonja. Ebben a sorozatban a megszokottól eltérő módon lépnek át egy másik korba a főszereplők, hiszen csak a tudatuk repül vissza a jövőből a huszonegyedik századba. Az új részekben Grant MacLaren és csapata az FBI fogságába esik és egy új rejtélyes utazó is felbukkan, aki mindenki sorsát megpecsélheti. Az Idővonal eredetileg a Netflix kínálatában látható, a szériát 3 évad után kaszálták el 2019 elején.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része