Igazán különleges tartalmakat kínál előfizetői számára az HBO GO. Az HBO online videós szolgáltatásának kínálatába ugyanis bekerült több, a médiacég ázsiai leányvállalata által gyártott saját gyártású fikciós sorozat. Ezeket a produkciókat eredeti nyelven, magyar felirattal követhetik majd a nézők. Érkezik egy misztikus és egy kalandsorozat, valamint egy jól ismert krimi, egy nagy csavarral. Részletek a médiavállalat közleményében:

Az HBO globális sorozatainak a legjavát hozza el az európai nézőknek az HBO Asia válogatott, saját gyártású produkciói képében, melyek az HBO Europe régióiban is elérhetők lesznek a közönség számára. Az HBO Asia saját gyártású sorozatai közt megtalálható a Grisse című történelmi dráma, a Folklór című horrorantológia és a Miss Sherlock című japán drámasorozat is. A sorozatok elérhetők lesznek a közép-európai régióban, beleértve Magyarországot, Csehországot, Lengyelországot, Romániát, az Adria régiót, Bulgáriát, Spanyolországot (az HBO España-n), Svédországot, Norvégiát, Finnországot és Dániát (az HBO Nordic-on). A Grisse már elérhető az HBO GO-n. A Miss Sherlock és a Folklór december 2-án debütál a streaming oldalon.

“A különféle kultúrák és gazdag történelmeik óriási tárháza révén az Asia a történetek olvasztótégelyévé vált, és mi örömmel keltjük életre ezeket a sztorikat, amelyek mind a régióban, mind azon túl lebilincselik majd a nézőket” – nyilatkozta Jonathan Spink, az HBO Asia vezérigazgatója. Hozzátette: “Az HBO Asia öt további eredeti produkciója érhető el az amerikai HBO-n és az HBO Europe régióiban, és mi büszkén és örömmel osztjuk meg a világgal globális hálózatunkon keresztül az Asia kínálatának javát.”

A Grisse (a második képen) egy nyolc, egyórás epizódból álló sorozat az 1800-as évek közepén, a gyarmati időkben játszódik Holland Kelet-Indiában. Az angol nyelvű sorozat egy különös csapat tagjainak történetét meséli el, akik lázadást szítanak a kíméletlen kormányzó ellen, és hirtelen egy Grisse nevű garnizonváros élén találják magukat. A történet több figura körül bonyolódik, akik különböző hátterűek és különböző dolgokban hisznek, de szövetségre lépnek, hogy levethessék rabigájukat és saját kezükbe vehessék sorsuk irányítását.

hirdetés

A Miss Sherlock az HBO Asia és a HULU koprodukciójában készült, nyolc, egyórás részből álló sorozat Sir Arthur Conan Doyle Sherlock Holmesának merész feldolgozása. Az új változat japán nyelvű, a mai Tokióban játszódik, és ikonikus főhőseit, Sherlock Holmest és Dr. John Watsont nők alakítják. Yuko Takeuchi (Dog is a Sidecar, FlashForward – A jövő emlékei) játssza a címszereplő Sherlockot, nyomozótársát, Dr. Wato Tachibanát pedig Shihori Kanjiya (Chiritotechin, Kuchizuke) formálja meg.

A Folklór című hat darab egyórás epizódból álló sorozatot hat rendező rendezte, és hat ázsiai ország különböző mítoszait és babonáit dolgozza fel. A sorozat Indonéziában, Japánban, Koreában, Malajziában, Szingapúrban és Thaiföldön játszódik, és mindegyik epizód az adott ország mélyen gyökerező mítoszaiból és néphagyományaiból merít, melyekben természetfeletti lények és okkult hiedelmek is szerepet kapnak.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része