Gengsztersorozat, a Breaking Bad filmes folytatása és több teljes évados premier is várható októberben az online videotár kínálatában. A Netflix a posztapokaliptikus thrillerek rajongóinak is kedvez, így sokan találhatnak új néznivalókat maguknak a platformon.

A Peaky Blinders 5. évada október 3-án fejeződik be a BBC-n, rögtön másnap, október 4-én pedig felkerül az ír gengszterek történetének új fejezete a Netflixre is, mind a 6 epizódjával. Ugyanezen a napon debütál az online videotáron az elborult humoráról ismert Big Mouth 4. szezonja, amely sok nézőt a rajongójává tett. A szuperhősös szériák követőinek jó hír, hogy október 4-én érkezik a Raising Dion című produkció, amelyben egy egyedülálló anyuka gyereke kezd el egy napon furcsán viselkedni és különleges képességeket felmutatni. A szériában feltűnik a Fekete párduc sztárja, Michael B. Jordan is.

Október 11-e nagy nap lesz a sorozatrajongóknak, hiszen ekkor jön a Netflixre az El Camino: A Breaking Bad Movie, amelynek első előzetese nemrég vált nézhetővé. A film a Breaking Bad folytatása, az ott megismert Jesse Pinkman (Aaron Paul) későbbi életét kísérhetjük figyelemmel, ahogy a férfi megpróbál kilépni Walter White (Bryan Cranston) árnyékából. Érdekes premier lesz továbbá a Netflixen a Living With Yourself első évada is, amelyben Paul Rudd egy olyan férfit alakít, akinek a helyét egyik napról a másikra a hasonmása veszi át.

hirdetés

A trash és a Mad Max furcsa találkozása lesz hó végén a Daybreak (a képen) első szezonja, amelyben néhány tini néz farkasszemet az apokalipszissel. Az október 24-én bemutatkozó újdonság egyértelműen a fiatalabb nézőknek szóló képregényadaptáció. Az izgalmas premissza miatt azonban az idősebbeknek is érdemes lehet belenézni. A szereplőgárda változatosnak ígérkezik, piromániás kislánytól kezdve akad majd a sorozatban pacifista szamuráj és tipikus különc is, akik felveszik a harcot a zombikkal.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része