Régebben az volt a megszokott, hogy az ünnepnapokon nem jelentkeztek új részekkel a hazai tévécsatornák saját gyártású műsorai. Az elmúlt években azonban egyre nagyobb divat lett, hogy többek között a nemzeti ünnepeken sem mennek pihenőre a magyar produkciók. Az október 23-a miatti hosszú hétvégén, hétfőn és kedden sem váltanak teljesen ünnepi kínálatra az országosan fogható csatornák, de a kábeladók többsége sem.

Délutánonként az RTL Klubon az Elif – A szeretet útján és a Fókusz helyett filmek lesznek láthatóak, hétfőn a Kenguru Jack, kedden a Banános Joe. A Híradó a szokott időben jelentkezik, utána 19 órától a Survivor új adásai kerülnek képernyőre akárcsak egy normál hétköznapon. A túlélők viadalát követően azonban nem a Barátok köztöt és az Éjjel-Nappal Budapestet, hanem filmeket sugároz a csatorna. Október 22-én A dzsungel könyvét és A Titánt, 23-án a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalát és a Tron: Örökséget.

A TV2-n sem lesznek adásban a délutáni sorozatok. A Titkok szállodája és a Feriha helyett a Tények előtt hétfőn a Mindent bele, fiúk!, kedden a Csak semmi pánik lesz látható. A TV2-s hírműsor után 22-én 19 órakor új adással jelentkezik a Ninja Warrior Hungary, utána az Elrabolva harmadik része helyett a Sokkal több mint testőrt vetítik. Kedden a Tényeket követően A legbátrabb páros új adását, majd a Bogaras szülők harmadik részét sugározza a csatorna. A saját gyártású sorozat mögött az NCIS soron következő epizódja helyett viszont A nagy nap című romantikus vígjáték kerül adásba.

hirdetés

A két nagy kereskedelmi csatorna mellett a közmédia főadója, a Duna is csak részben kínál ünnepi műsorokat. Hétfőn és kedden a szokott időben, 18:35-től lesz látható a Sorsok útvesztője című török sorozat, melyet mindkét nap 19 órakor a Honfoglaló egy-egy új adása követ. A vetélkedő után 22-én a megszokott hétfői műsorrendben a Kékfény és A legendák hivatala lesz látható, 23-án 20:25-től viszont a Szabadság, Szerelem, utána pedig A szabadság vihara című filmeket adja a Duna. A VIASAT3-on mind hétfőn, mind kedden új részekkel jelentkezik a 200 első randi a szokott időben 21 órától. A Coolon 22-én és 23-án reggeltől estig maratont tartanak A mentalistából. Az Izaurán pedig kedden 20:00-kor elindul a képernyőn régen látott Seherezádé című török sorozat ismétlése.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát