Eddig keveset lehetett tudni a 2019 telén debütáló új Netflixes újdonságról, a The Witcherről, amely a lengyel fantasy író, Andrzej Sapkowski a Vaják történeteinek adaptációja. A produkció főszereplője Henry Cavill (Az Acélember), de rajta kívül fontos szereplők lesznek Ciri (Freya Allan) és Yennefer (Anya Chalotra), a varázslónő is. A The Witcherben tehát legalább olyan erős női karakterekre lehet számítani, mint amilyeneket a Trónok harca esetében már megszokhattunk.

“Az én karakterem, Ciri (a képen jobbra) Cintra hercegnője. Egy önfejű és nagyszájú fiatal lányról van szó, aki az életét burokban élte. Minden veszélytől védve volt. Ugyanazok az emberek vették évekig körül, ugyanott élt, így Ciri nagyon naiv lett. Nincs tisztában a való világgal, az ő hétköznapjaiban a kaland azt jelenti, hogy fiúnak öltözik és a többi gyerekkel együtt az utcán játszik, verekszik. Az első évadban láthatjuk majd, milyen élményt jelent számára a külvilág brutalitásával szembesülni” – mondta el Frey Allan ezzel utalva arra, hogy a sorozatban egy, a videojátékok előtti állapotot mutatnak be. Amikor a főszereplők nem ismerték még egymást.

Anya Chalotra szerint Yennefer (a képen balra) személyében egy kőkemény harcost ismerhetünk meg, olyasvalakit, aki bátor, okos, és ugyanakkor dögös is. “A The Witcher bemutatja Yennefer történetének előzményeit. Láthatjuk majd 14 éves korától kezdve, ahogy felnő. 77 éves korában fedezi csak fel különleges képességeit, ez fog célt adni neki” – mesélte lelkesen Chalotra. A The Witcher világában a boszorkányok és a varázslók drasztikusan meg tudják hosszabbítani az életüket. Mindez azért izgalmas, mert egyesek szerint flashbackek formájában láthatjuk majd Yennefer eredetsztoriját, amelyről a könyvekben kevés derült ki.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban