A Hannibal című NBC-s tévésorozat 2013 áprilisában debütált Amerikában, és 3 rendkívül véres évadot ért meg azelőtt, hogy 2015 augusztusában elbúcsúzott volna a nézőktől. Magyarországon az AXN vetítette a produkciót, a csatorna egyik kiemelt szériája volt hosszú ideig. Most a készítő, Bryan Fuller nyilatkozott arról, hogy több év elteltével is szüntelenül azon gondolkozik, hogyan támaszthatná fel a Hannibalt, ráadásul legújabb ötletével a két egykori főszereplőt is megkereste.

“Többször is leültem beszélgetni Mads Mikkelsennel és Hugh Dancyvel és arról tárgyaltunk, milyen úton-módon hozhatnánk vissza a képrenyőre a Hannibalt. Izgatottak vagyunk amiatt, hogy a kannibál pszichiáter esetleg egy új évaddal térhet vissza, az ezzel kapcsolatos legújabb ötletemet mindketten jól fogadták. A negyedik évadban Will és Dr. Lecter kapcsolatának egy olyan fejezetét mutatnám be, amely mindenképpen újat mutatna még a legnagyobb rajongóknak is” – árulta el Bryan Fuller, aki jelenleg az American Gods című produkción dolgozik.

Mikkelsen nemrég játszott a Marvel-féle Doctor Strange-ben és a Zsivány Egyesben is, így egyre felkapottabb Hollywoodban, Dancy pedig a Path című sorozat állandó főszereplője, vagyis mindketten elfoglaltak. Bryan Fuller Neil Gaiman regényének tévés adaptációján dolgozik, emiatt a trió kooperációját legalább olyan nehéz lesz összehozni, mint a Sherlock új évadait. A Hannibal annak idején egy nagy cliffhangerrel ért véget, így egy normális, lezáró fejezet minden bizonnyal mindenkinek a kedvére tenne.

hirdetés
hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Pár hét múlva, több RTL-es felületen is indul a ValóVilág 12. évada

Erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz forgatási helyszínén

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát