Pénteken, 69 éves korában elhunyt Balázs Fecó. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes-dalszerző-billentyűsre emlékezik a közmédia több csatornája is, ezért számos műsorváltozásról döntöttek. Részletek az MTVA közleményében:

Az M2 Petőfi TV egy nemrég rögzített, eddig még sehol nem látott akusztikus koncerttel tiszteleg ma este a legendás énekes-billentyűs előtt. Az Akusztik Legendák koncertje a Korál frontemberéről készült egyik utolsó felvétel. Balázs Fecó jól ismert dalai akusztikus hangszerelésben este 20.15-től csendülnek majd fel.

A Kossuth Rádióban Az este – házigazda… című műsorban egy tavalyi felvétel lesz hallható 21 óra 6 perctől, amelyben Csatári Bence rocktörténész beszélgetett a Korál Együttes alapító tagjával.

hirdetés

Az M5 kulturális csatorna műsorán pedig egy idén márciusban, Balázs Fecó születésnapjának apropóján készült Ez itt a kérdés portré műsort láthatnak vasárnap 19 órától. A Petőfi Rádió a nap folyamán dalaival emlékezik az elhunyt dalszerző-énekesre, valamint hétfőn reggel a Talpra magyarban is megemlékeznek majd az elismert művészről.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része