A mi kis falunk 2017 februárjában debütált az RTL Klubon és a kezdetek óta a legnézettebb magyar sorozat. A produkció szinte elképzelhetetlen lenne a közmunkások nélkül, rengeteg vicces jelenet fűződik a három karakterhez. A Matyit alakító Molnár Áron többször is bizonyította, hogy jól választottak a készítők, amikor neki adták a szerepet. A színész a 3. évad 14. részében ráadásul két karaktert is eljátszott, ugyanis ő volt Dr. Karosi Endre is, a fogyasztóvédelmi felügyelő, aki az állatorvost próbálta megbüntetni.

“A barna hajamat kiszőkítették, lett bajuszom, sebhelyem és kaptam egy kontaktlencsét is, ami kék árnyalatúvá változtatta a szemem, sőt ki is tömtek, hogy kövérebbnek tűnjek. Nagyon élveztem a folyamatot, hiszen a színészi munkában azok a legjobb kalandok, amikor egy teljesen más, szélsőséges figurát kell alakítani” – mondta Molnár Áron a Blikknek adott korábbi interjújában.

A színész átalakulása olyan jól sikerült, hogy egyik kolléganője fel sem ismerte, mikor meglátta a képernyőn. “Amikor a stábvetítés volt, Udvaros Dorottya (aki Füleki Katalint játssza a szériában – a szerk.) mellett álltam, és látva a figurát, megkérdezte: ez ki? Mondtam neki, hogy én vagyok, nagyot nevetett, nem jött rá a trükkre” – tette hozzá a színész, aki idén januárban jelentette be távozását a sorozatból. Molnár Áron a közeljövőben zenei projektjére, a noÁrra szeretne koncentrálni. Arról, hogy mi lesz Matyi sorsa A mi kis falunkban és hogyan írják ki a közkedvelt karaktert, még nem tudni semmit.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban