Három tűzvész is pusztít jelenleg az Amerikai Egyesült Államokbeli Kalifornia államban, melyek irtózatos károkat okoznak. A hatóságok szerint Paradise városában a házak 80-90 százaléka odaveszett a tűzben. Los Angeles és Ventura megyékben 150 ezer embert telepítettek ki, a természeti katasztrófában pedig elpusztult a Paramount Ranch is, ahol több ismert filmet és sorozatot forgattak 1920 óta. Az egyik ilyen a Westworld volt, az HBO western sci-fi sorozatának jelenleg nem zajlanak a munkálatai, de így is nagyon szomorú, hogy a főutcának otthont adó farm a tűz martaléka lett.

Jonathan Nolan és Lisa Joy sorozata három díszletet is felhasznált ezekhez a jelenetekhez, a Santa Claritában található Melody Ranch, néhány Utah-ban található forgatási helyszín, valamint a Paramount Ranch jóvoltából ismerhettük meg Sweetwater városát. Az HBO hivatalosan is tájékoztatást adott arról az amerikai sajtónak, hogy a tűzben elpusztult farmon senki nem tartózkodott a stábból. A futótüzek közül a legnagyobbat, a Camp Fire-t még az űrből is látni, több ezer tűzoltó dolgozik jelenleg is a katasztrófahelyzet megoldásán.

A Westworld 3. évada várhatóan 2020-ban mutatkozhat be az HBO műsorán, ha a csatorna ismételten engedi a készítőknek, hogy a szokásosnál több időt töltsenek el az új részek megalkotásával. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része