Különösen sok évadpremier és új sorozat érkezik áprilisban a magyar HBO GO-ra, melynek kínálata mostanra több, mint 7000 órás tartalommal várja az otthonmaradókat. Még a megszokottnál is színesebb lesz az online videotár kínálata a következő hónapban, kemény motorosok, beilleszkedni képtelen vámpírok is érkeznek a képernyőkre. A Trónok harca rajongóknak pedig jó hír, hogy Natalie Dormer egy misztikus produkcióban tér vissza ijesztgetni.

A Kemény motorosok testvérszériája, a Mayans M. C. április 1-jén robog be az HBO GO-ra, melynek az első két évada már aznap elérhetővé válik. A produkció a Jax Teller utáni időket mutatja be, melynek főszereplője Ezekiel EZ Reyes, aki a börtönből kiszabadulva rájön, az amerikai álom elérhetetlen számára. A düh által vezérelt amerikai-mexikói férfi beáll egy motorosbandába, hogy bosszút álljon a kartellen, mely tönkretette az életét. Ugyancsak április 1-jén érkezik meg az online videotárra a Bízz bennem! 4 részes 2. évada, melyben Jamie McCain súlyosan megsérül a szíriai háborúban, a tizedes a kórházban feküdve próbál rájönni, miért halnak meg a körülötte fekvők.

hirdetés

Taika Waititi 2014-ben óriási elismerést kapott a Hétköznapi vámpírok című filmmel, melynek sorozat adaptációja április 2-án érkezik meg az HBO GO-ra, majd április 16-án folytatódik a második szezonnal. A széria egy áldokumentarista horrorvígjáték lesz, melyben három vámpír Amerikában éli szürke hétköznapjait, míg nem az ajtajukon bekopog mesterük, Afanas báró és emlékezteti őket feladatukra.

A Szirén 10 részes, harmadik szezonja április 4-től érkezik az online videotárra dupla részekkel. A folytatásban misztikus háború közeleg, mely nem kerüli el Bristol Cove városát sem. A férjem védelmében spinoff sorozata, a Diane védelmében már a 4. szezonjával folytatódik április 10-én. Az új részekben a Reddick, Boseman & Lockhart ügyvédi irodának új terepen kell helytállnia, miután elveszítik legnagyobb ügyfelüket. Április 13-án egy romantikus újdonság, a 8 részes Futás is debütál az HBO GO-n, ebben két fiatal úgy dönt, hogy együtt átszelik vonattal Amerikát. A Fleabag alkotójának új sorozatában a Merritt Wever által alakított Ruby és Billy (Domhnall Gleeson) hátrahagyják addigi életüket és elmenekülnek problémáik elől.

A Bizonytalan 4. évada április 13-tól folytatja Issa és Molly hétköznapjait, a produkció a modern afro-amerikai nők életének megpróbáltatásaival foglalkozik. A széria Issa Rae alkotása, aki rendkívül sokoldalú szakembernek számít, producerként, színésznőként, rendezőként és forgatókönyvíróként is dolgozik. Április 15-én rögtön felkerül az HBO GO-ra a Mrs. America első 3 epizódja, majd a minisorozat folytatása heti rendszerességgel érkezik a képernyőkre. A történet az 1970-es években játszódik, az esélyegyenlőségi mozgalmak harcát mutatja be. A főszerepben a Thor: Ragnarök sztárja, Cate Blanchett látható.

Április 27-én visszatér a Megszállottak viadala is, a harmadik etapban folytatódik Eve és Vilanelle macska-egér játszmája. Az MI5-nál dolgozó ügynöknő és a csinos orosz bérgyilkos ismét egymás életét fenyegetik. A produkció főszerepeiben A Grace klinikából is ismert, Golden Globe-díjas Sandra Oh és Jodie Comer láthatóak. Ugyancsak április 27-től látható az HBO GO kínálatában a Trónok harca egykori sztárjának, Natalie Dormernek az új sorozata. A Londoni rémtörténetek (Penny Dreadful) testvérszériája, a Los Angeles-i rémtörténetek: Angyalok városa 1938-ban játszódik, egy különös gyilkosság körül kibontakozó nyomozást láthatunk. A bűntény szálai pedig a város titokzatos, természetfeletti történelméig vezetnek vissza.

Végül április 28-án a Bosszúállók sztárja, Mark Ruffalo is új sorozattal jelentkezik az HBO GO-n. Az Ez minden, amit tudok című 7 részes produkcióban a színész egymaga alakítja egy ikerpár két tagját, akik fiatal koruk ellenére számos kalandot élnek át. A széria a 20. század Amerikájába kalauzol, a Wally Lam bestselleréből készült sorozatban a Birdsey család megpróbáltatásait láthatjuk.

hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban