A Halálos fegyver (Lethal Weapon) egyik főszereplője, Damon Wayans októberben nyilatkozott arról, hogy otthagyja a produkciót. A színész cukorbetegségére, korára és családjára hivatkozva jelentette be távozását, Wayans egyértelműen kijelentette, hogy a FOX által berendelt 13 rész leforgatása után kilép. Az amerikai országos csatorna viszont további két epizódra berendelte a Halálos fegyver sorozat 3. szezonját, ráadásul Wayansszel is megegyeztek, aki Roger Murtaugh-t alakítja a produkcióban.

A Hollywood Reporter értesülései szerint javultak a Halálos fegyver forgatásának körülményei, Damon Wayans és a készítők leültek és igyekeztek megoldani a problémákat. A színész számára ezentúl cukormentes ételeket biztosítanak, melyek segítik a sztár diétáját. Ennek hatására Wayans állítólag arra utaló kijelentéseket tett, hogy elképzelhető, hogy mégis visszatér, ha berendelik a 4. szezont. A Halálos fegyver elég problémás produkció egyelőre, hiszen idén májusban a másik főszereplő, Clayne Crawford már távozott, mert elviselhetetlenül viselkedett a forgatásokon.

A Halálos fegyvert idehaza az RTL Klub mutatta be, Amerikában pedig az egyik legismertebb nyomozós tévésorozatnak számít.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban