Ősszel érkezik az AMC-re a The Walking Dead című zombis sorozat 9. évada, melynek mindössze hat részében lesz látható már csak Andrew Lincoln, aki ezután távozik. A színész a pilottól kezdve szerepelt a produkcióban, az ő szemén keresztül ismerhettük meg a világvégét. Már a 8. etapban is rengeteg néző hagyta ott a szériát, amikor a Chandler Riggs által játszott Carl meghalt, most pedig még nagyobb krízishelyzet állt elő a csatornánál. A Collider értesülései szerint az AMC arra hajt, hogy a Darylt játszó Norman Reedust tegye meg új főhősnek. Nem is lenne rossz ötlet, hiszen igazi közönségkedvencről van szó a kemény motoros esetében.

A sorozat háza táján mostanában elég sok probléma van, hiszen Lauren Cohan (Maggie) is összetűzött az AMC-vel. A színésznő jobb fizetést kapott a csatornától, ráadásul szintén csak 6 rész erejéig tér majd vissza. Mindeközben pedig elindul saját szériája, a Whiskey Cavalier az ABC-n. Az is elképzelhető tehát, hogy Cohannel is megszakít minden kapcsolatot az AMC és kiírják Maggie-t a The Walking Deadből. Ilyen hosszú ideig tartó szerepeknél fennáll a veszélye annak, hogy a színészeket beskatulyázzák, vélhetően ebből az indokból távozhat két ilyen fontos szereplő is hamarosan.

A FOX megszűnése után a The Walking Dead az RTL Spike-on folytatódik Magyarországon, a 9. évaddal, ahogy itt elsőként megírtuk. Május 21 óta a Viacom csatornája elkezdte ismételni a zombis sorozatot, egészen az első résztől kezdve.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor indul a Gólkirályság 2. évada az RTL-en

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel