A Sony Pictures Television öt csatornából álló portfóliója 2020 tavaszán számos újdonságot tartogat a nézőknek, több hazai gyártású műsor is új évadokkal tér vissza a képernyőkre.

A Big Picture televíziós konferencián már novemberben bejelentették, hogy a VIASAT3-on a 6. szezonjával tér vissza a legviccesebb műveletlenségi vetélkedő, az Észbontók. Most kiderült, hogy a folytatás már tavasszal képernyőre kerül. A produkció a csatorna legsikeresebb magyar műsora, melyben celebcsapatok versenyeznek, akiknek ki kell találniuk, hogy az észbontók tudják-e a helyes választ a nekik feltett kérdésekre. A Feleségek luxuskivitelben 3. évadáról is a Big Picture-ön érkeztek az első hírek, a botrányos műsor, mely példátlan visszhangot kapott a magyar médiában, szintén 2020 tavaszán folytatódik a VIASAT3-on. A reality nem túl nézett előző etapja 2018 nyarán ért véget, a feleségeket így hosszú szünet után tér vissza.

A VIASAT6 új, saját gyártású műsort küld a képernyőkre, a Celebrities in Solitaryben sztárokat zárnak telefon, közösségi média és mindenféle emberi kapcsolatok nélkül egy-egy konténerbe. A műsor arra keresi a választ, hogy az ismert emberek hogyan bírják a magányt és a bezártságot a kamerák előtt. A VIASAT6-os produkció lesz az első nemzetközi verziója a műsornak, mely eredetileg 2018-ban mutatkozott be, a brit Channel 5-on. Tavasszal a csatornán a megszokott autós tesztekkel jelentkezik Bazsó Gábor és Winkler Róbert a Totalcar legújabb szezonjában.

hirdetés

A Sony csatornáin több sorozat is új évaddal tér vissza, a VIASAT6-ra jön az Amerikai Horror Story kilencedik, a Marvel’s Runaways harmadik és az Árnyvadászok: A végzet ereklyéi első két évada. Az AXN-re jön a kultikus Gyilkos elmék befejező évada, ezen kívül a a Carter, A kijelölt túlélő, a SWAT – Különleges egység, a SEAL Team, Az újonc, a New Amsterdam, Az igazság terhe, az NCIS: Los Angeles, az NCIS: New Orleans, a MacGyver és az Elfeledve is vadonatúj évadokkal várja a nézőket. A Sony Maxon pedig a Jóapátok és a Rólunk szól legújabb évada mutatkozik be tavasszal.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része